3a divisió FEF

El Palamós perd en un partit gris

Inofensiu. Un gol de Xavi Civil en el tram final és suficient per derrotar el degà, que pràcticament no va generar ocasions de gol

europa 1 palamós 0

EUROPA:Fer, Joel, Cano, Alberto Coch, Uri, Gueri, Fran Bea (Rojas, 84'), Rubi, Gonzalo i Xavi Civil.PALAMÓS:Manzano, Sergio García, Cano, Ayala, Subi, Guillem Cornellà (Barrera, 81'), Serramitja, Agi, Jaume Duran, Ivan Garcia (Moha, 81') i Medina (Feixas, 59').GOLS:1-0 (76') Xavi Civil.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:als locals Civil, Uri i Gonzalo; i als visitants Ayala, Medina, Moha, Feixas i Barrera.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

El Palamós no va poder fer llenya de l'arbre caigut i va caure al Nou Sardenya contra un Europa que només havia guanyat un partit com a local aquest curs. Un gol de Xavi Civil en la segona part va ser suficient per tombar el degà. Més enllà del resultat, però, el pitjor van ser les sensacions, i és que si bé els palamosins van defensar amb molt d'ordre, el seu bagatge ofensiu va ser pràcticament inexistent.

En la primera part ja va quedar clar que el Palamós prioritzava no encaixar a marcar, però va vorejar el miracle en una rematada de Medina després d'una bona jugada d'Agi que Fer va salvar amb el cos (12'). Però a banda d'aquesta acció, i d'una rematada de cap de Cano en un córner just abans del descans, el degà no va donar senyals en atac. El que sí que va fer va ser defensar bé, però tot i això Xavi Civil va gaudir de tres bones ocasions per avançar l'Europa, que Aleix Manzano va salvar. El porter del Palamós tornava després de tres partits absent per lesió i va reaparèixer amb una gran actuació.

En la segona part el Palamós va seguir amb el mateix guió i va deixar pocs espais al conjunt escapulat, que va dur absolutament tot el pes del partit i va ser l'únic que va buscar la victòria. A l'Europa només li faltava el gol per fer efectiva en el marcador la seva superioritat i va acabar quan ja només quedava un quart d'hora. En el 76' Xavi Civil ja no va perdonar més i va finalitzar una bona jugada trenada entre Gueri, Rubi i Joel amb un xut col·locat al pal curt que Manzano no va poder aturar. Mármol va buscar la reacció palamosina amb l'entrada de Barrera i Moha, però aquesta va ser inexistent davant la poca inspiració en atac.

Hem tornat a ser un equip aspirina. L'Europa ja va revifar la temporada passada gràcies a una victòria contra nosaltres
No hem generat gaires ocasions de gol i així és fa difícil poder guanyar a camp contrari
Joan Mármol
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)