2a divisió FEF

Un pressupost de 2,9 milions

2a divisió B. El Llagostera va celebrar ahir –en família– una junta general d'accionistes ordinària en què es va aprovar el pressupost del curs passat, amb uns beneficis de 744.427 euros, i l'actual. El consell d'administració del club passa de 10 a 6 membres

Si habitualment les juntes generals d'accionistes del Llagostera són una bassa d'oli, l'assemblea ordinària que va tenir lloc ahir a les oficines del municipal llagosterenc ho va dur a l'extrem. Amb la sola presència de la presidenta, Isabel Tarragó, i d'Anna Rissech (administració), el club va aprovar el pressupost del curs passat, amb uns beneficis de 744.427 euros, i també l'actual, de 2,9 milions (engloba tot el club i hi ha inclosa una part del fons de compensació rebut després del descens), una xifra gens menyspreable tenint en compte que la temporada passada a segona A el pressupost vorejava els 5,3 milions d'euros.

Es redueix el consell

A més de l'aprovació per unanimitat dels números, el Llagostera també va informar de quatre baixes en el consell d'administració del club, que passa de deu a sis membres. Deixen el consell Josep Esteba, Francesc Vilanova, Joan Miquel Jaume i Pere Amargant, mentre que es mantenen Isabel Tarragó, Joan Mestres (vicepresident), Salvador Xicola (tresorer), Èdgar Alsina (secretari) i els vocals Toni Beneito i Oriol Alsina.

Pel que fa al primer equip del Llagostera, dirigit pel mateix Alsina, va fer ahir un entrenament matinal al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell, el mateix escenari que tindrà lloc la sessió d'avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)