3a divisió FEF

Barcelona vol reenganxar-se

3a divisió. Els dos representants de la capital en la part alta, el Sant Andreu i la Muntanyesa, s'enfronten avui per intentar trencar les seves males ratxes i tornar a la lluita pel quart lloc

L'embranzida que estan agafant l'Ascó i el Terrassa fa que la quarta posició també s'estigui encarint. Per això, qualsevol patinada penalitza. Ho saben bé la Muntanyesa i el Sant Andreu, que han quedat descavalcats d'aquesta lluita en les últimes jornades per culpa de sengles males ratxes. Avui (12 h, BTV) s'enfronten l'un contra l'altre a Nou Barris a la recerca dels punts perduts.

La Muntanyesa no arriba al partit en el seu millor moment, amb un registre d'un empat i dues derrotes en els tres darrers enfrontaments. “Tenim ganes de jugar per poder capgirar la nostra situació”, explica el tècnic de la Muntanyesa, Toni Escudero, que va encaixar una dura derrota la setmana passada al camp del Terrassa (4-0). El Sant Andreu arriba al xoc després de cinc partits seguits sense guanyar. L'entitat, segons va explicar el president Manuel Camino divendres passat, està tranquil·la perquè l'equip està donant bones sensacions malgrat els resultats. “Ara mateix estem on ens mereixem, tot i que l'equip està treballant per guanyar tots els partits”, manifesta l'entrenador andreuenc, Mikel Azparren.

Lluita directa

La Muntanyesa i el Sant Andreu busquen la quarta posició, que ara mateix és una lluita entre l'Ascó i el Terrassa, separats per dos punts. Tots dos equips s'enfronten contra el Manlleu, a casa, i el Castelldefels, a domicili. Els verds arriben al partit després d'haver encaixat la primera derrota en 17 partits: “Vam fer un bon partit contra l'Olot, segur que no ens afectarà”, diu el central Hèctor Rodríguez. El Terrassa, en canvi, buscarà el primer triomf a domicili de la temporada. “Arribarà segur”, afirma Velillas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)