3a divisió FEF

Amb la pólvora mullada

Estavellats contra un mur. El Vilassar es va posar per davant ben aviat i La Jonquera no va ser capaç d'aconseguir empatar tot i disposar de diverses ocasions clares.

vilassar 1 la jonquera 0

VILASSAR:Pacheco, Soufiane, Oumar, Peque, Iván, Tejero, Valderas (Sergio Ginés, 63'), Pau Senent, Matamala, Èric i Camacho..LA JONQUERA:Toni, Iván (Vergara, 46'), Mamau, Murga, Botxi, Toledo (Marc Vilà, 81'), Zou, Brice, Juanpi, Tidiane (Ismael, 46') i Óscar Molina.GOLS:1-0 (6') Camacho.ÀRBITRE:Calle Martínez. T.G.: al visitant Ismael.PÚBLIC:Uns 100 espectadors a l'Estadi Municipal Xevi Ramon.

Després de retrobar-se amb la victòria davant l'Europa diumenge passat, La Jonquera va tornar a ensopegar a Vilassar de Mar. Els locals en va tenir prou amb un inici frenètic aprofitant la seva bona dinàmica recent per vèncer per la mínima i quedar-se amb els tres punts. Després d'avisar mitjançant Èric, un maldecap constant per la defensa jonquerenca, els maresmencs van aconseguir avançar-se amb un cop de cap de Camacho a centrada de Pau Senent. Tot i estar ja per davant, el Vilassar no va baixar els braços i encara en el primer quart d'hora de partit va tenir el segon en dues arribades clares que Soufiane i el propi Èric no van saber resoldre. No obstant, amb el pas dels minuts, La Jonquera va anar despertant i va començar a trepitjar l'àrea contrària. En l'última acció abans del descans, Juanpi va tenir la més clara. L'ex del Cerdanyola va aprofitar una greu errada de la defensa local per plantar-se tot sol davant Pacheco, però no va poder superar-lo per baix.

A la represa, els empordanesos van portar la iniciativa i van buscar amb insistència un gol que els permetés sumar. Al 58', una falta lateral que es va enverinar va tornar a obligar el porter local, figura del xoc, a intervenir de forma providencial. Ja en la recta final, una jugada de combinació va deixar Vergara en una posició franca dins l'àrea, però el seu xut va impactar en les cames d'un defensor. En l'últim minut els empordanesos la van tenir de nou en una clara rematada de Marc Vilà a la sortida d'un servei de banda, però un cop més Pacheco salvava i deixava definitivament sense recompensa als de Vizuete.

No hem sortit bé i la conseqüència ha estat rebre un gol que ha condicionat tota la resta de partit i que ens ha obligat a anar a remolc
A la segona part hem millorat, però ha estat un d'aquells dies que la pilota no vol entrar.
Axel Vizuete
entrenador de la jonquera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)