3a divisió FEF

Jose, el líder del líder

3a divisió. El central de Taialà és el comandant de la defensa de l'Olot, que el 2017 ha fet un pas endavant en solidesa. Contra el Júpiter, a més, Jose va fer de cap el gol de la victòria

L'Olot va superar per la mínima (0-1) el Júpiter en la darrera jornada de lliga i ja encadena catorze jornades sense conèixer la derrota gràcies a una sèrie de deu victòries i quatre empats. La regularitat garrotxina i el cabàs de punts que estan sumant han permès als de Ramon Calderé tornar a conquerir el lideratge del grup cinquè de tercera després de la derrota del Peralada al camp de l'Europa (1-0).

L'equip garrotxí ha començat l'any amb un punt més de solidesa defensiva –concedeix poques ocasions al rival–, fet que ha ajudat a mantenir la porteria a zero en els dos enfrontaments que ha jugat. En l'últim matx a la Verneda, el canvi de dibuix tàctic va atorgar encara més seguretat a la línia defensiva –Calderé va apostar per un 3-5-2 al més pur estil de Pablo Machín amb el Girona, amb Jose, Escudero i Micaló com a centrals–, sense renunciar a l'estil ofensiu –d'entrada, el tècnic va alinear Uri Santos, Sergio Álvarez i Marc Mas.

Compromès, liderant la defensa amb el braçal de capità i, a més, protagonista ofensiu amb el gol de la victòria, Jose Martínez va tornar a ser una peça clau, per la diana però també pels múltiples intangibles que aporta a l'equip: “Vam executar bé una jugada assajada que havíem treballat feia poc i estem contents que hagi suposat la victòria de l'equip en un camp complicat”, explicava Jose en acabar l'enfrontament contra els gris-i-grana.

Jose ha jugat els 90 minuts en divuit dels 21 partits de lliga que s'han disputat –el central s'ha perdut dos enfrontaments per lesió i el penúltim, contra l'Ascó, per sanció– i ha aconseguit dues dianes: “La línia de treball en general és bona per part de tot l'equip. Ara es valora el treball de la defensa perquè encadenem dos partits sense encaixar cap gol. El cos tècnic i l'equip han fet una bona feina durant l'aturada i físicament responem tots”, sentenciava el líder dins del camp del nou primer classificat del grup cinquè de tercera.

EL PROTAGONISTA

La línia de treball en general és bona. Ara es valora més el treball de la defensa perquè encadenem dos partits sense encaixar cap gol
Vam executar bé l'estratègia. Estem contents que hagi suposat la victòria en un camp complicat
Jose Martínez
central de l'Olot

Els centrals, golejadors el 2017

L'Olot ha començat de manera brillant el nou any i la segona volta de la lliga. L'equip que dirigeix Ramon Calderé ha guanyat els dos partits que s'han disputat fins ara i ha recuperat el lideratge. Els dos triomfs dels olotins han estat per la mínima i amb dues dianes de dos defenses. Contra l'Ascó al municipal d'Olot, un gol de l'alacantí David Escudero va permetre sumar els tres punts i trencar una ratxa de quatre empats consecutius en què va acabar l'any 2016. En l'últim partit al camp del Júpiter va ser Jose Martínez l'autor del solitari gol de l'Olot, que, això sí, va generar ocasions múltiples en els dos duels.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)