3a divisió FEF

L'Europa, sense candidats oficials

3a divisió. Avui s'havien de validar els avals per oficialitzar les candidatures, però el procés ha estat aturat per un recurs presentat a la FCF

L'acte de proclamació de candidats a l'Europa va acabar tal com va començar. Sense candidats, però amb els ànims més crispats encara. La candidatura de Guillaume de Bode, amb 57 avals presentats, no va permetre la presència d'un interventor de la candidatura rival durant el procés de validació dels avals. Això va provocar un recurs per part d'Europa Sempre Endavant que ha estat acceptat per la Federació Catalana de Futbol. Aquesta tarda, la junta electoral tornarà a recomptar les 115 butlletes de la precandidatura de Victor Martínez i les 57 de De Bode i farà la proclamació definitiva dels candidats.

Martínez i De Bode s'enfrontaran, si totes dues precandidatures s'acaben oficialitzant, en uns comicis marcats per la tensió entre les dues forces. Martínez va ser exdirectiu de l'entitat amb De Bode, que es presenta a la reelecció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)