2a divisió FEF

Javi Chica marxa a l'Estoril i Fuster arriba al Llagostera

2a divisió B. El lateral dret fa efectiva la clàusula de sortida per fitxar per l'equip portuguès i els gironins incorporen ràpidament el lateral esquerre rescindit dimarts amb la Ponferradina

Moviments a Llagostera. I és que, quan semblava que el club llagosterenc tenia cobertes les posicions i no estava obligat a moure fitxa, la sortida precipitada d'una de les seves incorporacions en el mercat d'hivern, Javi Chica, ha provocat una nova entrada, la de Raúl Fuster, procedent de la Ponferradina, entitat amb la qual va rescindir el contracte dimarts. Una suculenta oferta de l'Estoril, de la primera divisió de Portugal, ha fet activar a Chica la clàusula de sortida pactada amb el Llagostera en la seva arribada al club. L'entitat gironina cobrarà un import simbòlic que li permetrà assumir la fitxa de la nova incorporació, que també és defensor però en la banda contrària que l'exjugador del Betis i de l'Espanyol.

Dos partits i adeu

Javi Chica va fitxar pel Llagostera durant l'aturada nadalenca de la competició. De seguida, amb pocs entrenaments amb els seus nous companys a les cames, va debutar i va completar els 90 minuts al camp de l'Espanyol B i contra l'Ebre, el darrer partit dels gironins. Chica va oferir bones prestacions d'entrada i va relegar Albarrán a la grada i Jordi Masó com a pivot defensiu, en el primer partit, i com a suplent en el segon. La marxa del jugador no serà substituïda per un altre lateral dret sinó per un d'esquerre.

Raúl Fuster té una àmplia trajectòria a segona A i a segona B. El futbolista va jugar entre el 2007 i el 2012 en la categoria de plata amb l'Elx, el Nàstic i el Lugo, i des de fa quatre cursos ha continuat la seva carrera a segona B, amb tres cursos consecutius a Lleida, i s'ha convertit en un dels seus capitans. Després de la decepció de quedar-se a les portes de l'ascens amb els de la Terra Ferma, Fuster va fitxar l'estiu passat per la Ponferradina. L'il·licità torna al grup tercer i aportarà competència i un plus de qualitat al bloc. D'entrada, Valentín Merchán tindrà un relleu natural que fins ara no tenia, però, fins i tot, Fuster pot jugar d'interior esquerre, gràcies a les seves qualitats tècniques.

Raúl Fuster Arnao
Elx, 23-07-1985 (31 anys) Lateral esquerre i interior esquerre Alçada: 1,77 metres Pes: 74 kg
TRAJECTÒRIA
06/07
Vilajoiosa (2a B)
29 p. 0 g.
07/08
Elx (2a A)
25 p. 4 g.
08/09
Elx (2a A)
29 p. 0 g.
09/10
Elx (2a A))
27 p. 0 g.
10/11
Nàstic (2a A))
19 p. 0 g.
11/12
Nàstic (2a A)
16 p. 1 g.
12/13
Lugo (2a A)
2 p. 0 g.
12/13
Salamanca (2a B)
18 p. 0 g.
13/14
Lleida Esportiu (2a B)
30 p. 2 g.
14/15
Lleida Esportiu (2a B)
28 p. .2 g.
15/16
Lleida Esportiu (2a B)
26 p. 1 g.
16/17
Ponferradina (2a B)
14 p. 0 g.

Sebas Setti rescindeix i marxa al Figueres (3a divisió)

Amb les arribades de Javi Chica i Manu Gavilán, el Llagostera va haver de deixar dos jugadors de més de 23 anys sense fitxa. El primer descartat va ser Rodri, que s'està recuperant d'una lesió de llarga durada, i l'altre va ser Sebastián Setti. L'argentí havia acceptat quedar-se sense dorsal i entrenar-se amb els llagosterencs ja que la seva dona està a punt de tenir un fill. Sense la possibilitat de moure's gaire lluny, Setti ha acceptat la proposta del Figueres per jugar a tercera. El conjunt de l'Alt Empordà no buscava cap element per a la seva plantilla, però les facilitats posades per al futbolista, que vol mantenir-se a la demarcació i jugar a futbol, han aplanat l'operació. D'aquesta manera, el tècnic, Chicho Pèlach, tindrà un nou pivot per triar, amb experiència a l'estranger i en categories superiors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)