2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Rebent la pròpia medicina

A pilota aturada. El Barça B va encaixar una derrota després de set partits imbatut per culpa de l'oportunisme del Vila-real B en una falta lateral (15') i sentenciant de penal (86')

vila-real b 2 barça b 0

VILA-REAL B:Ander; Felipe, Ibiza, Torres, Peris; Leo Suárez (Lazo, 77'), Larrea, Ramiro, Cantalapiedra; Mario (Carlos López, 92') i Carlos Martínez (Mauro, 90').BARCELONA B:Suárez; Palencia, Marlon, Fali, Moi Delgado; Fali (Carbonell, 67'), Aleñà, Kaptoum (Xemi, 84'); Alfaro, Romera i Perea (Mujica, 67').GOLS:1-0 (15') Torres. 2-0 (86') Carlos Martínez, de penal.ÀRBITRE:Ortiz Arias.T.G.:al local Peris; als visitants Fali, Palencia, Carbonell i Moi Delgado.T.V.:al local Juan Ibiza (89'), per doble amonestació.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

Acostumat a desencallar moltíssims partits a través dels gols a pilota aturada, la setmana passada sense anar més lluny, al Barça B ahir se li va girar aquesta tendència. Els de Gerard López continuen líders però ahir van encaixar una derrota després de tres victòries consecutives. Va arribar per culpa de dos gols a pilota aturada: el Vila-real B va encarrilar el matx en una falta lateral només de començar i va sentenciar des del punt de penal quatre minuts abans d'acabar.

El Barça B, en general, va ser superior al seu rival. Va gaudir del domini i de diverses ocasions, mentre que el filial groguet es va limitar a defensar-se a prop de la seva àrea. Hi va ajudar que els de Paco López s'avancessin en una falta lateral: Leo Suárez la va posar molt bé, el vent va ajudar a donar-li més efecte, el porter blaugrana va sortir malament i Pau Torres va fer la resta. El Barça va intentar empatar a través de diverses oportunitats, les més destacades de les quals van ser d'Aleñà, però sense encert.

En el segon temps, el Vila-real va tenir més domini de la pilota i el Barça va arriscar però, tot i que les ocasions es van repartir, cap dels dos equips va batre el porter rival fins que Carlos Martínez va convertir, des del punt de penal, la sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)