Territorial

El Farners perd i toca de peus a terra

1a catalana. Els selvatans cauen contra el Sants en un mal partit (0-2) i trenquen la ratxa de quatre triomfs seguits

farners 0 sants 2

FARNERS:Blanquera, Yaya, Joel Salas (Fajardo, 60'), Pitu Riart, Miquel Joan, Criado (Nierga, 53'), Toni Rossell, Litus (Negre, 67'), Riki Solà (Adrià Salas, 67'), Gerard Muñoz i Coro.SANTS:Yamandú, Alberto, Picolo, Aleix, Fabregat, Crivilles (Peque, 4'; Guille, 77'), Borrull (Geri, 67'), Cura, Mulero, Gaudioso (Arbulu, 77') i Fran (Navarro, 81').GOLS:0-1 (45') Fran. 0-2 (90') Guille.ÀRBITRE:Gòdia Solé.T.G.:al local Yaya; i als visitants Alberto, Aleix i Gaudioso.PÚBLIC:Uns 150 espectadors.

El Farners havia sumat 16 punts dels últims 18 possibles, però ahir es va despertar, de sobte, del seu somni. Els de Nacho Castro no van tenir el dia i van caure (0-2) contra un Sants molt seriós que va saber treure el màxim profit de les coses que va fer bé per decidir el partit amb un gol al final de cada part.

Des de l'inici ja es va veure que el Farners no tenia l'espurna dels últims partits. Imprecisos i sense idees, els selvatans no van ser capaços de generar pràcticament cap ocasió en la primera part. El Sants, tranquil i pacient, es va mantenir ordenat i en el 45' va obtenir un inesperat gol psicològic amb una bona rematada de Fran des del punt de penal.

Tot i el 0-1, la segona part no va diferir gens de la primera. El Farners no va trobar la manera de trencar la defensa visitant. Més amb el cor que amb el cap els de Castro van penjar pilotes sense sentit a l'àrea i els barcelonins van esperar el seu moment, que va arribar ja a les acaballes quan Guille va culminar un contraatac amb un gran xut que va fer pujar el definitiu 0-2 al marcador.