3a divisió FEF

El Palamós fitxa el central Akrong i l'atacant Zanetti

3a divisió. Les altes dels dos futbolistes implicaran una última baixa en l'equip de Joan Mármol, que donarà per tancada la plantilla

Quan falten pocs dies perquè el mercat de fitxatges d'hivern es tanqui, el Palamós s'ha reforçat amb dues noves incorporacions. Es tracta de Nicolás Ezequiel Zanetti, atacant de 22 anys, i Jacob Akrong, defensa de 24, que s'integren a l'entitat palamosina fins a final de temporada i que, en principi, ja estaran disponibles per jugar el pròxim partit (diumenge a les 12 h al camp de la Muntanyesa). Pel que fa a Zanneti, nascut a Buenos Aires i amb passaport italià, té experiència en diferents categories menors d'Itàlia i és el nebot del mític exjugador de l'Inter de Milà Javier Zanetti. Pot jugar tant de mitjapunta com de davanter.

D'altra banda, el ghanès Jacob Akrong arriba al Palamós per reforçar la línia defensiva del conjunt dirigit per Joan Mármol. Actualment Akrong no tenia equip, després de jugar la temporada passada al Badalona, a segona B. Anteriorment el defensa també havia estat en els filials del Granada, el Cadis i l'Almeria, així com en el San Roque i el Guadalajara.

Amb les dues noves incorporacions el Palamós donarà per tancada la plantilla, però abans haurà de donar una baixa més. L'última va ser la d'Èric Pimentel, ara al Girona B.

EXPERIÈNCIA A 2A B

Jacob Akrong va jugar al Badalona el curs passat i ara no tenia equip

DE BONA FAMÍLIA

Nicolás Ezequiel és el nebot del mític exjugador de l'Inter de Milà Javier Zanetti
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)