Bonaventura ja somriu

Protagonista. L'atacant, fitxat al desembre del Figueres, va anotar un doblet clau en la victòria del seu equip, que va trencar una ratxa de cinc partits sense guanyar

El Palamós va sumar diumenge una victòria revitalitzant contra el Cerdanyola (4-3). El triomf va servir al conjunt dirigit per Joan Mármol per tallar una mala ratxa de cinc partits sense guanyar, els mateixos que feia que l'afició de Palamós no celebrava una victòria a casa. Un dels grans protagonistes del partit va ser el davanter Marc Bonaventura, autor de dos gols (el 2-1 i el 3-1 amb només cinc minuts de diferència; 56' i 61') en el que va ser el seu tercer enfrontament amb la samarreta del Palamós.

L'atacant banyolí va arribar al club degà de Catalunya a finals del desembre passat procedent del Figueres a la recerca de més participació, ja que amb l'equip figuerenc només va disputar 498 minuts repartits en 11 partits, sense haver marcat cap gol. De moment l'aposta de canviar Vilatenim per Palamós sembla que li ha sortit bé, a Bonaventura, ja que ha jugat de titular en els tres primers partits (247 minuts, els primers 67 curiosament contra el seu exequip) i ha pogut estrenar-se com a golejador.

“La victòria ens dona confiança, és important acabar aviat les males ratxes, ja que si no és molt complicat sortir-ne. Ara esperem començar una ratxa positiva”, comenta el davanter, de 23 anys, que també destaca el fet d'haver-se retrobat amb el gol: “Els dos gols m'han anat molt bé, per a un davanter sempre és important marcar. Em vaig poder treure l'espina i ara només espero aconseguir-ne més. Vaig venir al Palamós a la recerca de minuts i de moment n'estic tenint; crec que el canvi d'equip m'ha anat bé, ja que el tècnic m'ha donat confiança des de bon principi”.

EL PROTAGONISTA

La victòria ens dona confiança per al futur, és important acabar aviat les males ratxes de resultats, ja que si no és molt complicat

MÉS PARTICIPACIÓ

247 minuts suma Bonaventura amb el Palamós en tres partits. Amb el Figueres en va disputar 498 en 11