2a divisió FEF

futbol

Badalona

Un nen amb sabates noves

Estrena a l'altura. El primer partit al nou estadi, amb un notable èxit de públic, aferma el Badalona en la zona de promoció d'ascens gràcies a les ensopegades dels rivals directes

L'estrena del nou estadi de Badalona va ser tot un èxit. Més de 4.000 espectadors van omplir les grades de la nova instal·lació i el CF Badalona va aconseguir una victòria molt important: dels cinc primers classificats, el de Manolo González va ser l'únic equip que va aconseguir la victòria en la jornada del cap de setmana. Res millor per subratllar l'ambient d'eufòria que es va viure diumenge a la tercera ciutat de Catalunya.

Un dels grans reptes que afronta el Badalona des d'ara i fins al final de la lliga és aprofitar el seu nou estadi per mantenir la bona classificació. Els escapulats són el quart millor equip a casa de la categoria, després d'haver sumat vint punts a la Travessera de Montigalà, un camp de dimensions molt més reduïdes que l'actual (105x68). “Ha estat un partit molt complicat per ser el primer, perquè és un terreny de joc molt diferent d'on estem habituats a jugar”, deia Manolo González després del triomf contra l'Espanyol B (1-0).

El partit del Badalona va estar a l'altura d'un esdeveniment que, si a la graderia va provocar un ple total, a la llotja va aplegar molts polítics locals i diverses personalitats. “Després de sentir-ne parlar durant tants anys, poder estrenar l'estadi amb victòria... No es pot demanar més”, va admetre el capità, Fran Grima.

El Badalona, tercer classificat, és a cinc punts del líder i a sis del sisè classificat. Arribats a aquest punt, la plantilla ja no se n'amaga. “Ara ens espera un febrer molt dur, amb les diferents copes i amb diversos lesionats, però l'objectiu és arribar tan lluny com sigui possible en les dues competicions de copa [Catalunya i Federació] i acabar la temporada en posicions de promoció d'ascens”, reconeix Grima.

LES REACCIONS

Poder estrenar l'estadi amb victòria i amb aquest ambient... no es pot demanar més
Fran Grima
capità del badalona

Possible cessió de Carlos Calvo, del Cadis

Poques hores abans que es tanqui el mercat d'hivern, el Badalona mira de reforçar una plantilla molt afectada per les lesions durant la primera volta i que disputa, a més de la lliga, la copa Catalunya i la copa Federació. El conjunt escapulat té acordades les condicions amb el Cadis per aconseguir la cessió del migcampista Carlos Calvo, però el jugador s'ho ha de pensar. En cas que Calvo decideixi vestir d'escapulat, els dos clubs es repartirien els costos de la seva fitxa. En tot cas, aquest no és l'únic futbolista pel qual està negociant el Badalona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)