futbol

3a divisió

Medina salva un punt al final

Bon punt. El Palamós empata en l'últim instant (93') contra un molt bon Terrassa gràcies a un gol del punta

palamós 1 terrassa 1

PALAMÓS:Manzano; Sergio Garcia, Akrong, Cano, Subi; Agi, Herrera (Medina, 69'), Cornellà, Jaume Duran, Iván Garcia (Barrera, 55'); i Bonaventura (Serramitja, 55').TERRASSA:Ortega, Xapi Arnau, David López, Amantini, Raul Torres; Joan Grasa, Bermu (Àlex Fernández, 46'), Joël, Marc de Val; Velillas (Borges, 85') i Pol Ballesteros (Nils Puchades, 77').GOLS:0-1 (38') Velillas. 1-1 (93') Medina.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:als locals Bonaventura i Iván Garcia; i als visitants Bermu, Velillas, Xapi Arnau, Nils Puchades, Amantini i Raul Torres.PÚBLIC:Uns 200 espectadors al municipal Palamós Costa-Brava.

El Palamós només va poder esgarrapar un punt de la visita del Terrassa a la Costa Brava, però el punt aconseguit va deixar un bon gust de boca perquè l'empat definitiu va arribar gràcies a un gol de Marc Medina en l'últim instant del partit en la sortida d'un córner. El gol del punta va ser un premi a la constància dels palamosins, que van saber resistir davant un Terrassa que en el global dels noranta minuts va ser superior i va demostrar que és un ferm candidat a lluitar per entrar a la fase d'ascens.

El domini del Terrassa es va començar a fer palpable després d'uns primers vint minuts sense ocasions en què cap equip va saber imposar el seu estil de joc. La primera bona ocasió dels egarencs va arribar abans de la mitja hora de joc amb una rematada de cap de De Val que va poder refusar Manzano. Va ser el primer i últim avís del Terrassa, que en la següent ocasió ja no va perdonar. En el minut 38 Velillas va inaugurar el marcador (0-1) rematant al segon pal una centrada des de la banda dreta de Joan Grasa, molt actiu en el partit d'ahir. El gol va ser el càstig a un Palamós inofensiu, que en la primera part només va crear perill amb un xut de falta de Jaume Duran que va aturar bé Ortega.

Ja en la segona part el Palamós va intentar fer un pas endavant, però les millors ocasions van seguir arribant a la porteria que defensava Manzano. Pol Ballesteros, Raul Torres i Velillas van tenir tres bones ocasions abans d'arribar a l'hora de partit, però Manzano va evitar el segon dels vallesans. A poc a poc l'entrada de Serramitja i Barrera va començar a fer efecte i el Palamós va guanyar presència ofensiva. Agi va disposar de l'ocasió més clara amb un potent xut de lluny que es va estavellar a la base del pal de la porteria d'Ortega (67'). Amb l'entrada de Medina el degà encara va fer un pas més endavant, però va estar molt desencertat en els últims metres i va disposar de poques ocasions de gol. Quan ja tot semblava perdut, però, Medina va fer gala del seu oportunisme per rematar un córner a la xarxa (93') i fer l'empat definitiu que permet al Palamós mantenir-se vuitè.

Marxo satisfet perquè avui hem competit contra un equip que ens supera de llarg en pressupost i en potencial
En la segona part ho hem intentat generant córners i arribades, però el gol no ha arribat fins a l'últim minut
Joan Mármol
entrenador del palamós

A mig gas respecte a la primera volta

El Palamós va començar la segona volta en la zona alta gràcies als bons resultats obtinguts sobretot en el primer tram del campionat, i és que en aquest punt de la primera volta els palamosins havien sumat 10 punts dels 15 possibles –va guanyar la Pobla (4-1), el Cerdanyola (2-3) i la Muntanyesa (2-1), va empatar contra el Figueres a Vilatenim (1-1) i va perdre a Terrassa (4-0). Ara, en els primers cinc partits, només ha aconseguit la meitat dels punts, cinc, gràcies a la victòria contra el Cerdanyola (4-3) i els empats a casa contra el Figueres (1-1) i el Terrassa (1-1), mentre que el degà ha perdut contra la Muntanyesa (1-0) i la Pobla (1-0).

Amb aquests resultats, el degà s'ha allunyat de la quarta posició, que ja és a deu punts, i l'objectiu principal és evitar el descens, respecte al qual té un marge d'onze punts.