2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

El Prat recupera el somriure

Torna el triomf tres mesos després. El conjunt de Pedro Dólera marca el territori des del xiulet inicial sense deixar que l'Hospitalet entri en el partit en cap moment

prat 4 l'hospitalet 0

PRAT:Toni Texeira; Adri Montoro, Barnils, Ricarte, Fede; Putxi, Javi Lara (Prior, 73'), Padilla (Xavi Pluvins, 74'); Ignacio (Etamané, 68'), Poves i Óscar Muñoz.L'HOSPITALET:Dani Mallo; Dani Fernández, Juste, Ciria, Jordi Hostench (Salinas, 44'); Marc, Benji (Lucas, 65'), Teo Tirado, Higón; Rubio i Fabiani (Edipo, 51').GOLS:1-0 (2') Óscar Muñoz, de penal. 2-0 (10') Padilla. 3-0 (48') Javi Lara. 4-0 (72') Padilla.ÀRBITRE:Mirallés Selma.T.G.:als locals Barnils i Adri Montoro, i als visitants Benji i Rubio.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 650 espectadors al municipal Sagnier del Prat de Llobregat.

Derbi de necessitats al Sagnier. El Prat arribava al duel en una ratxa de tretze partits seguits sense guanyar i havent caigut en la zona de descens després d'haver-hi estat tan sols en la primera jornada. Per la seva banda, l'Hospitalet encarava la jornada 24 del campionat de lliga en una dinàmica més positiva, però amb tan sols un punt més que els potablaves, en la plaça de promoció de permanència. Amb la victòria, el Prat es va retrobar amb el triomf tres mesos després a costa d'un l'Hospitalet que ahir va perdre més que tres punts.

L'equip pratenc va sortir al terreny de joc més convençut de la importància del matx i va imposar el seu ritme des del xiulet inicial. De fet, en la primera acció, Javi Lara va col·locar una pilota a l'espai per a Óscar Muñoz, que, després de guanyar la posició a Ciria, va forçar un penal per infracció del central. El mateix davanter centre potablava va assumir la responsabilitat del llançament des dels onze metres i no va fallar (1-0). Lluny de fer un pas enrere, el Prat va aprofitar la injecció de moral del primer gol per continuar insistint sobre la porteria riberenca, i Padilla, després d'una centrada de Poves des de l'esquerra, va rematar de cap al fons de la xarxa arribant amb força (2-0) des del darrere. En el minut 10, el conjunt local ja manava 2-0.

Sentència aviat

El conjunt de Pedro Dólera no va poder fer més mal en el primer període, però tot just començar el segon temps Javi Lara va sentenciar el duel amb una rematada de cap inapel·lable després d'una centrada de Padilla des de la banda dreta (3-0). El Prat jugava gairebé a plaer i l'Hospitalet semblava incapaç de canviar el rumb del partit. Amb tot, el potablava Padilla va signar el seu doblet quan faltaven vint minuts per al final amb un llançament magistral de falta directa (4-0). I a continuació el Sagnier va poder gaudir del debut de Paolo Etamané, davanter camerunès incorporat tot just aquesta setmana.

ELS VESTIDORS

Els d'avui són més que tres punts, perquè anímicament ens aniran molt bé. Havíem de guanyar
Pedro Dólera
entrenador del prat
Hem encaixat una derrota dolorosa i justa. Tots hem estat horrorosos. Demano disculpes a l'afició
Ismael Garcia
entrenador de l'hospitalet
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)