3a divisió FEF

Vilatenim contra l'imperi

3a divisió. Després de superar fa dues setmanes el Peralada, el Figueres rep l'Olot (a les 17 h) amb l'esperança de tallar l'espectacular ratxa dels garrotxins, que fa 17 jornades que no perden

L'estadi de Vilatenim viurà avui un prometedor duel gironí entre el Figueres i l'Olot (17 h). Pel que fa al conjunt local, acabarà el seu particular Tormalet després de superar fa dues setmanes el Peralada (2-1) i d'empatar diumenge passat al camp del Vilafranca (1-1), i ara els figuerencs tenen el difícil repte d'aturar el líder, l'Olot, que va a una velocitat de creuer. I és que el conjunt dirigit per Ramon Calderé enllaça 17 jornades sense conèixer la derrota i, amb 56 punts, ja en té 8 de marge respecte al segon classificat, el Peralada. Tot i així el Figueres, instal·lat còmodament a mitja taula com a onzè classificat amb 30 punts (i un partit pendent contra la Jonquera) i que acumula quatre partits sense perdre, es veu capacitat per tallar l'espectacular ratxa de l'Olot.

“Un duel gironí sempre és un bon partit, però contra l'Olot hi ha el punt afegit que és el líder i és un extra de motivació, i més jugant a casa i havent guanyat el Peralada en l'últim partit aquí, que ens va donar molta moral. L'Olot té uns números d'escàndol, ens motiva poder ser l'equip que els talli aquesta ratxa”, explica l'entrenador del Figueres, Chicho Pèlach, que destaca el fet d'intentar aturar el potencial ofensiu dels olotins, liderat pel pitxitxi Marc Mas (23 gols): “Mas marca la diferència, i serà molt important desactivar els jugadors que alimenten el seu joc. Però confio molt en els meus jugadors, intentarem tenir la possessió de la pilota i estem convençuts que els podem guanyar; a casa estem forts.” El Figueres tindrà les baixes de Pedro del Campo (lesionat) i Toni Cunill (sancionat).

Per la seva banda, l'Olot afronta el partit amb la màxima serietat i conscient que el Figueres els exigirà des del principi. “Si no anem amb el ritme, la intensitat i la solidesa defensiva necessaris, patirem. Segur que serà un duel mogut i motivador. El Figueres juga molt bé, amb una proposta definida, molt atractiva per a una categoria com la tercera divisió, i té un gran entrenador”, explica el tècnic Ramon Calderé, que tindrà l'única baixa del porter Quintanas, lesionat en un dit de la mà.

La Jonquera vol més coixí

La Jonquera, 13è amb 27 punts, visita el camp de la Muntanyesa (12 h) amb els reptes d'enllaçar la segona victòria, engrandir el marge respecte de la zona de descens, i millorar l'estadística a fora, ja que els fronterers fa sis sortides que no guanyen. “No és el moment d'afluixar ni de relaxar-nos, hem d'anar al camp de la Muntanyesa a guanyar. Al principi sumàvem més punts a fora que no a casa i ara sembla que s'ha capgirat la tendència. Hem de ser més regulars”, explica el tècnic Axel Vizuete, que no podrà disposar d'Aleix Feixas (lesionat), de Sergi Murga (sancionat) ni d'Isma, aquest per motius personals.

Finalment, el partit entre el Sant Andreu i Palamós es va suspendre per la reparació de la coberta del Narcís Sala.

LA PRÈVIA

Els números de l'Olot són d'escàndol i ens motiva ser l'equip que els talli aquesta ratxa
Narcís ‘Chicho' Pèlach
entrenador del figueres
No és el moment d'afluixar ni de relaxar-nos; hem d'anar al camp de la Muntanyesa a guanyar
Axel Vizuete
entrenador de la jonquera
El Figueres juga bé, i si no anem amb el ritme, la intensitat i la solidesa defensiva necessaris, patirem
Ramon Calderé
entrenador de l'olot
Tenim una ratxa dolenta, però això s'arregla amb una victòria i demostrant competitivitat
Arnau Sala
entrenador del peralada

El Peralada vol aixecar el vol

El Peralada, segon amb 48 punts, passa pel pitjor moment del curs després d'enllaçar quatre partits sense guanyar (1 punt de 12). És per això que l'equip d'Arnau Sala vol revertir la mala dinàmica en la visita al camp del Cerdanyola (17 h), setzè amb 25 punts i un equip que tampoc està per gaires festes, ja que acumula tres derrotes. “Tenim una ratxa dolenta, però això s'arregla amb una victòria i demostrant que continuem sent competitius en un camp difícil com el del Cerdanyola”, diu Arnau Sala, que tindrà les baixes dels lesionats Ernest Forgas i Sergi Álamo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)