Reus

“En camps importants responem”

Reus. Edgar Badia admet que no estan en un bon moment, però assegura que tenen clar com recuperar el nivell i afirma que diumenge es veurà al Carranza la millor versió del seu equip

El Reus va perdre diumenge al camp del Numància en “un dels pitjors partits de la temporada”, segons reconeix Edgar Badia. El porter roig-i-negre afirma que la derrota els ha fet reflexionar i que tenen molt clar com recuperar el nivell de joc que els caracteritza. Tot i això, recorda que només van perdre per la mínima i que van tenir possibilitats d'empatar fins al final. Edgar Badia, que encara no s'ha perdut cap partit de lliga a la porteria del Reus, considera que diumenge a la tarda tenen una bona oportunitat per reivindicar-se en la visita al Carranza, feu d'un Cadis en bona forma, malgrat la derrota de l'última jornada a Getafe (3-2), i que ocupa la tercera posició. “En camps importants sempre responem. Aconseguir un resultat positiu a Cadis seria molt important”, afirma el porter barceloní, que avisa del potencial de l'equip groc com a local: “Només han deixat escapar dotze punts al seu estadi, però nosaltres també tenim moltes virtuts com a bloc.” Edgar Badia explica que la clau per a la recuperació del Reus és la unitat i, sobretot, ser conscients que, amb el nivell habitual de competitivitat, poden derrotar qualsevol equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)