2a divisió FEF

KEITA JÚNIOR

DAVANTER DE L'ATLÈTIC SAGUNTÍ

“No soc jugador de tercera”

Keita va deixar el Peralada en l'últim dia del mercat de fitxatges i ha fet quatre gols en els dos primers partits amb l'Atlètic Saguntí

“Els desitjo el millor, però no podia deixar escapar aquesta oportunitat”

Després de fer nou gols en vint partits, Keita Júnior va deixar el Peralada en l'últim dia del mercat de fitxatges d'hivern per enrolar-se a les files de l'Atlètic Saguntí, de segona B, una nova experiència que el davanter guineà ha començat amb un rendiment espectacular: quatre gols en només 89 minuts (2 partits). Keita, de 22 anys, desitja el millor al Peralada, al mateix temps que explica que no podia deixar escapar l'oportunitat de tornar a 2a B amb vista de la impossibilitat de jugar amb el primer equip del Girona.

Ha començat en forma amb l'Atlètic Saguntí: dos doblets en els dos primers partits.
Sí, estic molt content i feliç. Confio en mi i estic treballant molt fort, el futbol és la meva feina i el que em dona de menjar. Ara estic en un bon moment i l'he de disfrutar i aprofitar.
La seva marxa del Peralada va ser una sorpresa. Com va anar tot plegat?
Va ser una mica estranya, la situació, perquè el meu representant em deia que hi havia molts equips interessats en mi, i l'Atlètic Saguntí em volia. Al Peralada, hi estava a gust, i no tinc cap problema amb ningú d'allà ni del Girona, els desitjo el millor, però no podia deixar escapar l'oportunitat d'acostar-me més al futbol professional.
El fet de no tenir oportunitats amb el primer equip del Girona va influir en la seva decisió?
El meu somni era jugar amb el primer equip del Girona i no tenia oportunitats, perquè hi ha grans jugadors i era molt complicat. I sento dir-ho així, però no soc un jugador de tercera divisió, i havia d'aprofitar aquesta oportunitat, perquè potser no n'hauria tornat a passar cap altra.
Creu que el Peralada pujarà a segona B?
Primer de tot vull donar les gràcies a tothom d'allà, per tot. L'Ivan [Hammouch] sempre m'ha ajudat i tampoc vull parlar malament de ningú. El Peralada té molt bons jugadors, joves, i espero que continuïn endavant, els segueixo cada setmana i tot i que l'Olot està en un gran moment de forma els veig amb possibilitats, si més no de jugar el play-off d'ascens a segona B. També serà important que recuperin tots els jugadors que ara tenen lesionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)