2a divisió FEF

L'Hospi destitueix Ismael García

2a divisió B. El club del Barcelonès va decidir ahir rescindir el contracte de l'entrenador gallec a la recerca d'un revulsiu per treure l'equip de la zona de descens a tercera. Vicente Mir és l'opció que pren més força per substituir-lo

La junta directiva de l'Hospitalet va decidir ahir a la nit destituir el tècnic, Ismael García, per tal de buscar un revulsiu que tregui l'equip de la zona de descens. La decisió serà comunicada aquesta tarda en una roda de premsa conjunta amb Ismael García i el president, Antonio Castellano, la intenció inicial del qual era mantenir el tècnic en el càrrec fins al final de la temporada. Malgrat això, la mala dinàmica de resultats, que manté l'equip riberenc en zona de descens, a un punt de la plaça de promoció i a dos de la zona de salvació, ha precipitat els fets. El nou tècnic, el nom del qual es coneixerà probablement avui, debutarà diumenge al camp de l'Ebre. Vicente Mir, exentrenador entre d'altres del Mestalla i de l'Hèrcules, és qui té més números per rellevar-lo.

Ismael García, de 28 anys, va arribar a l'estiu a l'Hospitalet provinent de Singapur, on treballava en una acadèmia del Real Madrid. L'últim partit dirigit pel tècnic gallec va ser l'amistós que l'Hospi va disputar ahir contra el Qingdao Huanghai xinès, al qual va derrotar per la mínima gràcies a un gol de Salinas (1-0).

La temporada passada, l'Hospitalet ja va canviar d'entrenador a mitja campanya, quan Martí Cifuentes va ser substituït pel tàndem format per Miguel Corominas i Antonio Olmo, que van aconseguir la permanència al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)