Girona

“Vull gent convençuda de ser-hi”

Pablo Machín Entrenador del Girona

L'entrenador del Girona reconeix que no és gens freqüent afrontar un partit contra un rival amb tres jugadors als quals ha entrenat la mateixa temporada. “És veritat que no passa gaire. De tota manera, en cap dels tres casos hem estat nosaltres els que hem dit que no comptàvem amb ells. Pensàvem que eren bons futbolistes, i són ells els que van proposar marxar”, raona el tècnic. “Amb Lekic, hi comptàvem, però ell ens va dir que tenia una molt bona oportunitat, tant econòmica com esportiva, i el vam deixar sortir. Saúl no havia acumulat gaires minuts, però quan havia jugat havia complert, i ens donava unes altres característiques. És lògic, però, que pensés que podria tenir més minuts. I Angeliño pensem que era un perfil molt idoni, però vam haver de decidir després que ell buscava uns minuts i unes condicions que no podíem garantir.”

Machín ha defensat sempre que necessita jugadors amb voluntat de ser-hi. “Jo vull que la gent estigui convençuda de ser aquí. Una de les meves premisses és que tothom ha d'estar compromès i ha de voler ser al Girona. I tenim la sort que som un club amb un bon bagatge i que la majoria dels que volem desitgen venir.” El tècnic admet que preferiria que hi hagués clàusula de la por amb Lekic, Saúl i Angeliño: “Només perquè així el potencial del Mallorca disminuiria una mica. És una llàstima que no passi com amb el Rayo i Mojica”.

ELS TRES CASOS

“Mai hem dit que no els volíem. Són ells els que van proposar marxar”

SENSE CLÀUSULA

“Hauria preferit que no juguessin; el seu potencial disminuiria”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)