2a divisió A

Ja hi haurà temps per als rivals directes

Girona. La visita del Mallorca a Montilivi precedirà les del Getafe i el Cadis. “No podem pensar més enllà de demà”, diu Pedro Alcalá

Intractable a Montilivi, on enllaça sis victòries i on no ha perdut en tota la temporada, el Girona tindrà dos partits seguits de màxim nivell davant la seva afició, contra el Getafe i el Cadis, els seus dos principals perseguidors –els té sis punts per sota– en la lluita per la segona plaça d'ascens directe. Abans, però, a Montilivi hi ha el partit de demà (20 h) contra el Mallorca, i el cos tècnic i la plantilla no volen sentir a parlar de res més. “No podem pensar més enllà de dissabte. És el partit immediat. S'ha de guanyar i continuar pensant dia a dia”, explicava ahir Pedro Alcalá. “Estem aconseguint bons resultats a casa, però sabem que el Mallorca s'hi està jugant molt. És un partit molt important.”

El central murcià, un dels que van descansar dimecres en la copa Catalunya, considera que la línia de “sumar de tres en tres a casa i mirar d'esgarrapar punts a fora” és idònia. Alcalá, fix al darrere, segurament s'haurà d'enfrontar al seu excompany Dejan Lekic: “És un jugador amb molt bon joc aeri, fort d'esquena a porteria i bon rematador. Segur que tots vindran molt motivats, però nosaltres ens hem de preocupar a mantenir el nostre nivell a casa, sortint des del primer minut a decidir el partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)