Reus

Naturalitat davant l'adversitat

Reus. Natxo González admet que l'equip viu el pitjor moment de joc i resultats però ho atribueix a les tendències que hi ha durant una temporada, i espera ressorgir al camp del Cadis

Tres punts dels últims 12. Aquest és el bagatge del Reus en les darreres quatre jornades, en què no ha estat capaç de guanyar cap partit. Més enllà dels números, el que té fins a cert punt preocupada la parròquia roig-i-negra és la imatge que va projectar l'equip al camp del Numància. El tècnic, Natxo González, no amaga que els seus van fer “el pitjor partit de la temporada amb diferència”, però creu que cal posar-hi un punt de sensatesa, atribuint la davallada de rendiment a les tendències que hi ha durant una temporada: “S'ha d'admetre que el nivell de joc de l'equip, sobretot fora de casa, ha baixat, però això és una situació natural que ocorre a tots els equips.” En aquest punt, l'entrenador considera que la clau és abstreure una mica els futbolistes de la voràgine d'informació que han d'assimilar: “Al final el jugador té molta càrrega mental tàctica, i això pot fer que et ceguis i el teu rendiment baixi, així que està bé detectar-ho i alliberar el futbolista de tanta informació [...]. Ens hem de centrar en nosaltres mateixos i a recuperar allò que hem perdut a Cadis, en un gran escenari i contra un rival que està en un bon moment.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)