2a divisió FEF

L'hora de treure l'orgull

2a divisió B. El Llagostera visita el camp de l'Atlètic Balears (a les 12h) amb l'esperança d'aconseguir un triomf que trenqui una sèrie de dues derrotes seguides i l'allunyi de les brases

En els moments complicats és clau tenir valentia i l'actitud necessària per tirar la situació endavant. Això és precisament el que necessita el Llagostera avui al camp de l'Atlètic Balears (a les 12 h), un partit que el conjunt llagosterenc afronta amb la màxima ambició per redreçar una situació gens agradable. I és que els d'Oriol Alsina encadenen dues derrotes que han deixat l'equip a tocar de les brases (els blaugrana, quinzens amb 28 punts, estan a només un de la plaça de promoció de descens i a dos de la zona de descens directe), un panorama que ja comença a ser preocupant quan s'han disputat 25 jornades. A més, el Llagostera també té el repte de tallar una ratxa de set partits sense guanyar a domicili (2 punts dels últims 21 en joc fora de casa) contra un equip que acumula una sèrie inversa pel que fa als partits com a local; és a dir, de set duels sense conèixer la derrota a casa (13 dels últims 21 punts).

“Preferiríem estar més amunt en la taula, el que preocupa és que passen les setmanes i no hi ha manera de revifar, ja que encadenem dos o tres partits amb bons resultats i de cop i volta tornem a perdre. A la zona baixa tothom va puntuant i quan sembla que fem un pas endavant en tornem a fer un cap enrere de seguida. Cada vegada queden menys partits i voldríem estar en una zona més tranquil·la”, explica Oriol Alsina, que destaca la fortalesa del rival, setè classificat, amb 37 punts: “L'Atlètic Balears té molts jugadors amb experiència a 2a B des de fa anys i fins i tot en categories superiors, i és un equip dissenyat per pujar. Han anat de menys a més i és un dels rivals més forts com a locals, l'afició pressiona molt i nosaltres intentarem adaptar-nos al medi per intentar sorprendre'ls.”

Per al partit el Llagostera tindrà les baixes d'Álex Colorado, lesionat en un turmell; Marc Fernández, que va ser sancionat amb dos partits, i Jordi Masó, per motius personals. En contrapartida, el Llagostera recupera Manu Gavilán, que ja ha deixat enrere els seus problemes físics.

LA PRÈVIA

L'Atlètic Balears és un equip dissenyat per pujar i ha anat de menys a més. És dels rivals més forts quan juguen com a locals

UNA RATXA A TALLAR

Cada vegada queden menys partits i voldríem estar en una zona més tranquil·la
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

EL RIVAL, FORT A CASA

7
sortides
del Llagostera sense guanyar a domicili (2 punts dels últims 21 a camp contrari).
7
partits
de l'Atlètic Balears sense perdre a casa (13 punts dels últims 21 com a local).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)