2a divisió FEF

Patacada per tornar a la terra

Fi de la ratxa. El Lleida perd per la mínima a Sagunt després de set jornades sense fer-ho i veu frenades en sec les seves aspiracions de colar-se en la lluita per les places de promoció d'ascens

at. saguntí 1 lleida 0

AT. SAGUNTÍ:Lluna, Gámez, Rafa, Trilles, Óscar, Álex, Javi Boix (Esteve, 64'), Isaac, Keita (Beni, 77'), Adrián i Néstor.LLEIDA:Campos, Òscar Rubio, Mikel Fernández, Valiente (Cristian Alfonso, 73'), Andriu, Noel, Casares, Miki Muñoz (Albisua, 62'), Nierga, Javi López (Cristian Fernández, 81') i Quintillà.GOLS:1-0 (66') Álex.ÀRBITRE:Campos Salinas.T.G.:als locals Javi Boix i Keita; i als visitants Nierga, Cristian Alfonso, Òscar Rubio i Andriu.T.V.:amb vermella directa al porter visitant Campos (93') i a Cristian Gómez (71'), mentre escalfava.

Era massa bonic per ser cert. El Lleida, que acumulava una ratxa de set jornades sense perdre i ja començava a somiar en la lluita pel play-off, va rebre una bona patacada a Sagunt en forma de derrota.

Els de la Terra Ferma, però, van sortir amb ganes i van ser dominadors en el primer temps. Nierga va obrir la veda amb la primera rematada que, poc després, va respondre el local Keita amb una vaselina que va quedar fluixa. Els de Gustavo Siviero aleshores ho van provar per mitjà de Miki Muñoz, però ni en un xut des de fora l'àrea (21') ni en un intent de sorprendre des del mig del camp (35') van poder superar el porter rival. I just abans del descans, Óscar López hauria pogut fer l'1-0, però, completament sol, va rematar fora.

A la represa, el Lleida va sortir amb una marxa menys en atac i, tot i que es va defensar força bé, ho va acabar pagant car. I és que en una jugada en què a la rereguarda visitant li va mancar contundència, Álex va tenir temps de controlar i enviar una canonada imparable per fer un gol que acabaria sent definitiu (66'). Per darrere en el marcador, als visitants els van mancar arguments per poder remuntar, i en l'única ocasió que van tenir, Nierga va rematar alt una centrada de Casares.