Territorial

El Lloret, al final

1a catalana. Els selvatans burxen en la ferida del Girona B guanyant 0-1 amb un gol de Gusmani Sanneh a les acaballes del partit (1-0)

lloret 1 girona b 0

LLORET:Tuscà, Puntí (Juanpi, 46'), Aniol, Raúl Calvo, Xino (Majó, 46'), Romero, Aparicio, Carlos Gómez (Abder, 84'), Riki, Adrián (Peti, 71') i Narcís (Gousmani, 71').GIRONA B:Marcel, Juan Sotto (Óscar, 61'), Raúl, Moha, Ferri, Hervías (Ronald, 71'), Marc Bech, Fou, Isma Traoré (Pime, 71'), Enrique (Pepu Soler, 81') i Samu.GOLS:1-0 (89') Gousmani.ÀRBITRE:García Gómez.T.G.:als locals Adrián, Peti, Majó i Gousmani; i als visitants Fou i Juan Sotto.

El Girona B encadena ja deu partits sense guanyar i ahir no va poder trencar la ratxa en un dels camps més complicats de la lliga, el del Lloret, i és que els selvatans van fer valdre el seu fortí per endur-se la victòria amb un gol de Gousmani a les acaballes.

Els tres punts van acabar sent per a qui més els va buscar. Tot i que el partit va ser força igualat, els selvatans van tenir més presència ofensiva al llarg dels noranta minuts. El Girona va arrencar amb molta força, però a poc a poc els locals van equilibrar les forces i els gironins no van trobar la manera de generar gaire perill tot i tenir la possessió. El Lloret, més vertical, va tenir la més clara en la primera part, amb un xut d'Aparicio al pal.

En la segona part es va mantenir l'equilibri, però la millor ocasió va tornar a ser del Lloret, però Adrián no va estar encertat. En el tram final els locals van posar una marxa més i van aconseguir el premi gros en el 89'. Gousmani va rebre de Peti, va driblar Marcel i va enviar l'esfèrica a la xarxa per assegurar la victòria selvatana.