Territorial

El Farners torna a assaborir la victòria

1a catalana. Els selvatans trenquen la ratxa de quatre derrotes seguides

farners 3 mollet 1

FARNERS:Blanquera, Yaya, Pitu Riart, Negre, Adrià Salas (Joel Salas, 71'), Criado, Fajardo, Riki Solà (Guillem, 60'), Litus, Muniesa (Sureda, 82') i Coro (Toni Rossell, 39').MOLLET:Pol, Solivelles (Alonso, 46'), Parra (Nil, 71'), Jordi, Serrano (Juan Pérez, 82'), Chipi, Navarro (Castro, 71'), Masip, Jandro, Edgar i Antonio.GOLS:1-0 (44') Pitu Riart, de penal. 2-0 (70') Muniesa. 3-0 (80') Toni Rossell. 3-1 (89') Masip.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:als locals Criado i Toni Rossell; i als visitants Solivelles, Serrano, Jandro i Antonio.T.V.:al tècnic visitant David Ortiz.

El Farners va recuperar ahir la confiança perduda després d'encadenar quatre derrotes gràcies a una gran victòria contra un molt bon Mollet. Els vallesans van disposar de bones ocasions per avançar-se (van fer dos pals), però el Farners va aprofitar un penal en l'últim minut transformat per Pitu Riart per arribar al descans amb 1-0. A la represa, els selvatans van estar millor i van sentenciar el partit al contraatac amb gols de Muniesa i Toni Rossell. El golàs de Masip a les acaballes (3-1, 89') no va tacar el bon triomf dels locals.