Girona

El gran impuls de Juanpe

Clau. El canari va trobar el premi amb un gran cop de cap, poc després de provar-ne un altre. És el segon gol del central en la lliga

Sense protagonisme per als homes d'atac del Girona, els focus van ser ahir per a Juanpe Ramírez, l'heroi de la setena victòria seguida a Montilivi. El central canari ja havia fet lluir Cabrero en una acció molt similar poca estona abans, i va trobar el premi després d'imposar-se a tothom amb un gran salt i rematar cap al segon pal la centrada precisa de Granell. És el segon gol que marca l'exjugador del Valladolid, que es va estrenar com a golejador contra el Nàstic (4-2), el dia que reapareixia després de la fissura a les costelles. “No hem tingut tantes ocasions com altres dies, però mentre arribi el gol, és igual com sigui”, va comentar Juanpe. “Hem patit, i al final hem trobat el gol a partir de l'estratègia, que no tenim tan explotada com altres recursos”, va afegir el central, fix al perfil esquerre des que es va recuperar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)