Girona

Pablo Machín

“No conec cap equip més implicat i intens que el meu”

La setena victòria seguida a Montilivi va estar carregada de patiment. El Mallorca ho va posar molt i molt complicat, i amb un pèl més d'encert s'hauria pogut endur un punt o fins i tot tres, però Pablo Machín equilibrava els mèrits d'uns i altres: “No crec que s'hagin fet pocs mèrits. Tots dos equips n'hem fet molts, quant a intensitat i no deixar jugar el rival. El futbol té diverses fases, i en la defensiva tots dos hem estat molt intensos i disciplinats”, va explicar l'entrenador del Girona. “I a còpia d'insistir i insistir, hem marcat a pilota aturada, que sabíem que era una possibilitat per fer-los mal perquè ells han patit força. Més que la fortuna, hi ha l'encert d'una gran centrada i sobretot una gran rematada.” Al Girona, especialment a casa, totes li ponen. Machín, però, no creu que sigui sort: “Si ens surten les coses és per com està treballant l'equip tota la setmana. Això és clau. Segur que no fem el joc més preciosista, cosa que avui tampoc ho permetia gaire el terreny de joc, però no conec cap equip més intens i més implicat que el Girona.”

L'equip no es va trobar còmode en la primera meitat, de domini dels balears. “No ens han deixat fer circular la pilota a darrere, i el terreny de joc també condicionava. Ells han estat més encertats a l'hora de generar ocasions”, va dir el tècnic local, que va decidir aviat passar a jugar amb dos davanters de referència. “Ens impedien jugar-la al darrere, i per fer arribar pilotes en condicions a Borja necessitem elaborar una mica. I com que el camp tampoc estava per fer passades de risc, tocava un joc més directe. Hem mantingut o incrementat el nivell d'intensitat i hem pogut tancar de mica en mica el Mallorca, i les seves jugades al contraatac ja no es produïen tant.” El tècnic va parlar també de l'entrada de Mojica –“per posar bones centrades”– i la d'Eloi: “La seva experiència i saber estar ens ha anat molt bé.”

Machín, que va elogiar el rival –“si el Mallorca competeix a aquest nivell, tindrà molt fàcil sortir de baix”–, va valorar la gestió dels últims minuts, ja amb avantatge –“de mica en mica anem sent un equip més madur”– i l'ajuda del públic: “Tot i que segurament s'ha trobat a faltar escalf en alguna fase, quan s'han posat a animar en un moment força complicat, és que quasi se'm posava dura. Veia que Montilivi s'assemblava de veritat a un estadi i que la gent pressionava. És un dels reptes que teníem i a poc a poc ho estem canviant. El públic també va sent més madur.”

“No crec que haguem fet pocs mèrits per guanyar. Tots dos equips n'hem fet”
“No ens deixaven jugar al darrere i el camp tampoc estava per fer passades de risc”
“En moments difícils, la gent ha pressionat. El públic també va sent més madur”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)