Girona

‘Maneta' al Qingdao (5-0)

La sessió que Pablo Machín programa per a l'endemà dels partits i que és d'especial exigència per a aquells futbolistes que no van jugar el dia abans, es va canviar aquesta setmana per un amistós a les instal·lacions Top Ten de Tordera. El rival va ser el Qingdao Huanghai, un equip de la segona divisió xinesa que entrena Jordi Vinyals i que està fent una estada en terres catalanes. El partit va ser dominat de cap a peus pel Girona, tant pel que fa al joc com pel que fa al resultat, que al final va ser de 5-0. Cristian Herrera, amb un hat-trik, Felipe Sanchón i Cifu van traduir en gols la diferència notable que hi va haver també a la gespa.

Dels catorze futbolistes que es van enfrontar amb el Mallorca, Machín només va utilitzar els tres que van sortir en la segona meitat (Mojica, Eloi Amagat i Longo). El tècnic va situar Bounou sota els pals; Maffeo, Ramalho i Marí com a trio de centrals; Mojica i Cifu als carrils; Eloi (que va ser rellevat per Pere Pons), Felipe i Cámara al mig del camp; i Cristian Herrera i Longo en punta. Els titulars van fer la típica sessió de descompressió i de recuperació postpartit.

AMISTÓS

Cristian Herrera (3), Felipe i Cifu van traduir la superioritat clara del Girona

ENTRENAMENT

Dels que van jugar contra el Mallorca, només Mojica, Longo i Eloi van repetir
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)