2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Un punt de continuïtat

Solidesa. El Mallorca B va portar més la iniciativa, però el Sabadell es va defensar amb ordre i va sumar per quart partit consecutiu

MALLORCA B 0 SABADELL 0

MALLORCA B:Valens, Juanjo (Sarmiento, 79'), Pol, Raúl, One, Baba, Cortés, Serrano, Caye (Borja Sánchez, 70'), Cedric (Tià Sastre, 63') i Ángel.SABADELL:Jokin Ezkieta, Javi Barrio, Pol Moreno, Juanjo, Lucas Viale, Clausí, Jordan Gaspar, Jordan Sánchez (Sergi Pastells, 80'), Borjas (Adri Díaz, 60'), Peláez (Migue García, 66') i Txomin.ÀRBITRE:Fernández Vidal.T.G.:al local Serrano i als visitants Jordan Gaspar i Clausí.

El Sabadell va tornar ahir de Mallorca amb un punt que li permet mantenir la dinàmica dels últims partits, en què empata sense gols a fora i guanya per la mínima a casa. Així, els arlequinats encadenen quatre partits puntuant i mantenen a distància els equips de la zona baixa. El Sabadell manté un marge de sis punts respecte a les places de descens directe, que mirarà d'ampliar en la propera jornada en la visita del Cornellà, amb qui està empatat a punts.

El filial del Mallorca va portar, en línies generals, la iniciativa en el partit d'ahir, però va topar amb un Sabadell que es va saber defensar amb ordre. Els locals van provar de seguida de portar perill per les bandes, especialment per la dreta, però només en treien córners i poca cosa més. El joc es va desenvolupar sobretot al mig del camp, i els dos porters van tenir poca feina.

La segona meitat va tenir el mateix panorama, amb els locals més dominadors, però poc profunds. Els primers minuts van ser més intensos, tot i que van escassejar les jugades ofensives. El Sabadell, tot i que estava satisfet amb el punt, ho va intentar al contraatac. Clausí i Javi Barrio van tenir les ocasions més clares dels arlequinats, però els va faltar encert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)