Una reacció del tot certificada

Amunt. El Peralada obté el segon triomf consecutiu en un partit disputat que Carbonell tanca amb un gran gol

peralada 2 muntanyesa 0

PERALADA:Gianni, Chele, Nacho, Vallho, Pablo Carbonell, Víctor Alonso, Carbó, Djak Traoré (Javi Sánchez, 45'), Coro, Ernest Forgas (Jorge Marta, 86') i Boniquet (Pau Ribas, 78').MUNTANYESA:Tato, Santos (Dani, 68'), Edu Domingo, Alberto, Payan, Ruben, Toni Pérez (Diego, 45'), Uri, Joel (Vega, 74'), Pau i Montoro.GOLS:1-0 (6') Boniquet. 2-0 (82') Carbonell.ÀRBITRE:Calle MartínezT.G.:al local Djak Traoré; als visitants Alberto, Rubén i Toni Pérez.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al municipal de Peralada.

Segona victòria consecutiva d'un Peralada que no ho va tenir fàcil per derrotar la Muntanyesa en un partit molt disputat. Els locals, que no van estar fins de cara a porteria, no van poder sentenciar el triomf fins al minut 82, amb un gran gol del defensa Pablo Carbonell.

Els primers minuts del Peralada van ser prometedors. Els alt-empordanesos van sortir disposats a imposar el seu ritme i ràpidament van gaudir d'una clara ocasió amb un xut del debutant Ernest Forgas que el porter Tato va rebutjar (1'). Els locals no van perdonar la segona oportunitat per avançar-se i, en un ràpid servei de falta, van sorprendre la defensa de la Muntanyesa. Boniquet, després de driblar Tato, va situar l'1-0 en el marcador (6').

El Peralada es va sentir còmode amb el marcador a favor, però no va ser capaç de generar més perill en tot el primer temps i només va inquietar amb un xut desviat de Carbó que va sortir a la dreta de Tato (28'). La Muntanyesa es va refer del cop moral i va començar a posar en problemes els locals amb una forta pressió. Els visitants van tenir a prop l'empat en els últims minuts de la primera meitat amb un xut desviat de Pau (42'), un xut de falta d'Uri (45') i, sobretot, amb un potent cacau de Joel des de fora de l'àrea que entre Gianni i el travesser van evitar que arribés al fons de la porteria (45').

En la segona part els locals van recuperar la iniciativa i van tancar la Muntanyesa al seu propi camp, però els va faltar encert per sentenciar. Forgas, desafortunat davant de porteria, va perdonar el segon gol en una clara oportunitat (55'). Coro (60') i Víctor Alonso (67') van tenir el gol a prop en dues bones accions col·lectives, i un xut de Javi Sánchez des de fora de l'àrea va topar amb Tato (71').

La Muntanyesa va donar símptomes de reacció i va buscar l'empat en dos xuts de falta de Payan, però una excel·lent acció personal de Pablo Carbonell va posar fi a la incertesa i va certificar la victòria del Peralada. El defensa va marxar de tots els rivals que li van sortir al pas i va superar Tato amb un xut ajustat al pal dret (82'). En l'afegit Coro va estar a punt de fer el tercer a través d'una falta.

Hem hagut de treballar molt. Ha estat un partit molt diferent als que hem fet fins ara. Amb l'1-0 s'ha entrat en una fase de faltes i lluita
No ens hi havíem trobat, però no hem perdut la cara al matx. El que ha fet Carbonell és brutal
Xavi Punsí
Segon entrenador del peralada

Forgas debuta amb el Peralada

El davanter va poder debutar amb el conjunt xampanyer vint dies després de fitxar pel Girona, que el va cedir al seu equip filial. Ernest Forgas es va convertir en la incorporació estel·lar del Peralada en el mercat d'hivern, un atacant que ha d'augmentar la competència en la línia ofensiva i que assegura gol. La marxa de Keita a darrera hora, però, va convertir a Forgas en una peça indispensable prematurament, ja que amb la lesió de Draman, Cesc Clotet i el flamant fitxatge quedaven com a únics puntes purs en la plantilla dirigida per Arnau Sala i Xavi Punsí. Forgas va tenir alguna ocasió clara durant l'enfrontament i va jugar 85 minuts del partit, evidenciant que ha deixat enrere la lesió als adductors amb la qual va arribar al club de l'Alt Empordà. El Peralada ja disposa d'una de les peces que han de ser importants dins l'equip.