1a femenina

El Barça domina i sentencia a les acaballes

1a divisió femenina. Tot i que l'Atlético no falla, les de Xavi Llorens mantenen la distància de quatre punts respecte al lideratge

BARÇA 3 RAYO 0

BARÇA:Paños, Ruth, Marta Unzué, Melanie (Ouahabi, 46'), Miriam, Mariona (Ange Koko, 59'), Alèxia (Olga Garcia, 59'), Patri, Losada, Marta Torrejón i Andressa Alves.RAYO VALLECANO:Alicia, Sheila (Laura Domínguez, 66'), Paula Díaz (Carmen, 46'), Amaya (Iris, 86'), Paula Andújar, Mari Carmen, Estela, Laura (Ainoa, 78') i Raquel.GOLS:1-0 (34') Patri. 2-0 (88') Andressa Alves. 3-0 (91') Marta Unzué.ÀRBITRE:Varón Aceitón.T.G.:a Melanie; a Natalia, Estela i Carmen.

Mentre estigui a les seves mans, el Barça no es rendirà. Amb un Atlético que no afluixa, les de Xavi Llorens no podien fallar contra el Rayo, i així va ser tot i que no van aconseguir tancar el resultat fins al darrer tram.

El control del matx, però, va ser totalment blaugrana, i des de l'inici el Barça va tenir un munt d'ocasions. Marta Torrejón, Losada, Andressa... fins que en el minut 34, Patri va controlar una magnífica centrada de Míriam per superar la portera visitant. Després de la represa, les blaugrana van sortir amb la mateixa intensitat i el partit va ser un autèntic atac i gol. Però els minuts anaven caient i un perillós 1-0 seguia reflectit al marcador. La portera Alicia, amb l'ajuda del pal, era l'única que mantenia vives les visitants, fins que Andressa va sentenciar (88'). En l'afegit, Marta Unzué va completar la golejada.