3a divisió FEF

Barrera ho fa possible

Protagonista. El jugador va fer el gol de la victòria del Palamós contra el Granollers. El torderenc va revolucionar el seu equip i va acabar expulsat

palamós 1 granollers 0

PALAMÓS:Manzano; Sergio García, Akrong, Cano, Subi; Agi, Herrera (Barrera, 55'), Cornellà, Jaume Duran, Álex Cano (Bonaventura, 55'); Serramitja (Medina, 71')..GRANOLLERS:Colchero, Amigó, Valls, Fuentes, Font; Suárez, Gil (Camacho, 80'), Alcantara (Caballé, 71'); Carlos Cano, Espanyol i Arias (Paez, 86').GOLS:1-0 (62') Narcís Barrera.ÀRBITRE:Ferrero Mansilla.T.G.:als locals Gerard Herrera, Álex Cano, Guillem Cornellà, Serramitja, Agi, Bonaventura i Akrong; als visitants Espanyol i Gil.T.V.:directa al local Narcís Barrera (88') i als visitants Font (88') i Camacho (88').PÚBLIC:Uns 150 espectadors a l'estadi Palamós-Costa Brava.

El Palamós va superar el Granollers per 1-0 i va sumar tres punts molt importants a l'Estadi Palamós-Costa Brava. Després d'una primera meitat molt igualada, sense ocasions de mèrit de cap dels dos conjunts, els canvis introduïts per Joan Mármol en el 55' –Bonaventura i Barrera per Àlex Cano i Gerard Herrera– van aportar als palamosins la dosi necessària de força i empenta per sumar els tres punts en joc, que allunyen encara més els del Baix Empordà del descens i, de retruc, els mantenen vius i amb l'esperança d'enganxar-se a la part més ambiciosa de la classificació.

La primera part va ser ensopida i avorrida. Bloquejat i sense les idees clares a l'hora d'atacar, el Palamós va veure com el Granollers dominava l'enfrontament a través de la possessió, mentre que els palamosins es veien incapaços de trenar dues passades seguides.

La segona meitat, però, va ser completament diferent. L'entrada de Bonaventura i, sobretot, de Barrera van ser clau. Els jugadors dirigits per Joan Mármol van passar a dominar el partit i van ser més insistents i efectius. Jaume Duran va tenir una bona ocasió (49'), just abans que Narcís Barrera, un dels jugadors més destacats de la segona meitat, marqués el gol de la victòria per al Palamós en el minut 62. Va ser després d'una bona jugada ofensiva, que va acabar amb una centrada de Marc Serramitja i una potent rematada de Barrera.

Amb l'1-0 Guillem Cornellà i Marc Medina van tenir ocasions per ampliar el resultat, però les seves rematades no van trobar el camí del gol. En els darrers minuts del matx, una dura entrada de Font a Agi va provocar una picabaralla que va acabar amb les expulsions de Barrera del Palamós i de Font i Camacho del Granollers. Precisament per això, el col·legiat va afegir sis minuts al partit, però tot i voler establir l'empat a un, els visitants no van ser capaços de crear prou perill per inquietar la defensa palamosina.

Amb aquesta victòria, el Palamós ja suma 35 punts i continua situat en una còmoda posició a la classificació. L'equip de la Costa Brava es troba a nou punts de la quarta posició, la primera que donaria dret a disputar el play-off d'ascens –un somni per a l'entitat–, i a onze punts del descens, els llocs que realment vol evitar i tenir com més lluny millor.

ELS VESTIDORS

Els canvis han aportat coses molt positives. Després de sortir bloquejats, això ens ha anat bé. Agi està en bona forma, però és feina de tots
Allà on vagi, sempre vull tenir al meu equip un jugador com Narcís Barrera
Joan Mármol
entrenador del palamós

Un punt més a casa (24) que en tot el curs passat en 19 partits (23)

El Palamós va aconseguir ahir la sisena victòria de la temporada com a local. El conjunt dirigit per Joan Mármol s'enfila així fins als 24 punts com a local –a més dels sis triomfs ha empatat sis enfrontaments– amb només catorze partits a l'estadi Palamós-Costa Brava. De fet, l'equip del Baix Empordà ja ha sumat un punt més que en tots els dinou partits que va disputar el curs passat a casa (23). La temporada passada, els de Mármol van guanyar només quatre partits davant la seva afició i en van empatar onze, amb diferència l'equip amb més empats a casa de tot el grup cinquè. Enguany, el Palamós és sòlid a casa i ha aconseguit triomfs de prestigi contra equips com el Peralada o la Pobla de Mafumet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)