Territorial

El Llagostera B no frena

1a catalana. El filial blaugrana supera el Sants (2-1) gràcies a dos grans gols d'Eloi Zamorano i Peque i escala fins a la segona posició

llagostera b 2 sants 1

LLAGOSTERA B:Pol Busquets, Pol Tarrenchs, Ferri, Eloi Zamorano, Maynau, Alexis (Pol Mitjà, 64'), Marçal (Henry, 80'), Uri Vila, Peque, Óscar Almendros (Carlos Martínez, 83') i Espuña.SANTS:Yamandú, Alberto, Navarro, Aleix, Sergio Navarro, Fabregat, Crivilles, Borrull (Fran, 46'), Cura, Mulero (Geri, 64') i Gaudioso (Guille, 38').GOLS:1-0 (45') Eloi Zamorano. 2-0 (62') Peque. 2-1 (89') Navarro.ÀRBITRE:Roig Antoja.T.G.:als locals Alexis, Eloi Zamorano, Pol Busquets i Espuña; i als visitants Gaudioso, Mulero, Aleix, Fran, Geri i Navarro.

A poc a poc i en silenci el Llagostera B, que va començar malament la temporada, s'ha situat en la segona posició, que dona accés a la promoció d'ascens –l'Andorra té un partit menys i el podria avançar–. El filial blaugrana ha madurat respecte a l'inici de curs i ahir ho va demostrar guanyant el Sants.

Si els blaugrana encadenen cinc victòries i dotze partits sense perdre no és per casualitat. En defensa l'equip no fa concessions i en atac demostra tenir molts recursos. Ahir, en una primera part molt travada a causa d'un Sants molt ben plantat sobre el terreny de joc amb cinc defenses, el Llagostera B va encarrilar la victòria gràcies a l'estratègia. Zamorano, en l'última jugada abans del descans, es va avançar a tota la defensa i va rematar un córner al fons de la porteria.

En la segona part el Sants va fer un pas endavant i va tenir ocasions per empatar, però els locals ho van aprofitar per deixar el partit pràcticament sentenciat amb un contraatac conduït per Almendros i finalitzat per Peque. Amb el 2-0 el Llagostera B va jugar més tranquil i el Sants només va poder fer el gol de l'honor en el 89', obra de Navarro.