2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

El Prat comença millor, però l'Espanyol B reacciona

Victòria local. Els visitants van ser més efectius en la primera mitja hora, però el filial blanc-i-blau va remuntar en la segona meitat gràcies a Antonio Cristian i al golàs de Bermejo

ESPANYOL B 3 EL PRAT 1

ESPANYOL B:Andrés, Carles Soria, Iago, Antonio Cristian, Lluís, Álex López (Borja, 63'), Melendo, Marc Roca, Cristo (Rivas, 55'), Rufo (Aitor, 86') i Bermejo.EL PRAT:Toni, Oriol Dot, Aitor Lario, Ricarte, Fede, Roger, Ignacio, Putxi (Nacho, 75'), Óscar, Padilla i Poves.GOLS:0-1 (17') Poves. 1-1 (32') Rufo. 2-1 (69') Antonio Cristian. 3-1 (78') Bermejo.ÀRBITRE:Parra GórrizT.G.:Als locals Melendo, Rufo i Andrés, i als visitants Putxi, Óscar, Fede, Roger, Toni, Ignacio, Padilla i Nacho.T.V.:Al segon entrenador de l'Espanyol, Luis Blanco, i al segon entrenador i al delegat del Prat.PÚBLIC:Uns 700 espectadors.

L'Espanyol B continua amb la seva bona ratxa de resultats a la Dani Jarque –cinc partits sense conèixer la derrota– que li serveixen per allunyar-se de la zona de descens, una situació molt diferent de la del Prat, que en els darrers setze partits suma una única victòria, i que el situen en la dissetena posició.

Tot i així, va ser el conjunt pratenc qui va portar la iniciativa en la primera mitja hora de partit, mentre que el filial blanc-i-blau vivia de transicions llargues entre Marc Roca, Álex López i sobretot Melendo, però en totes amb falta de profunditat, un aspecte que sí que va saber aprofitar els homes de Pedro Dólera, que la segona oportunitat que van tenir la van transformar en gol: cop de cap d'Aitor Lario des de la frontal de l'àrea que va recollir Poves, i aquest va afusellar Andrés.

Arran d'aquest gol, l'Espanyol B va reaccionar i va poder empatar gràcies a una bona combinació amb Melendo i Cristo, que va finalitzar Rufo. No seria fins a la segona meitat quan els jugadors de David Gallego van posar una marxa més i van capgirar definitivament el resultat. Primer Antonio Cristian en una sortida d'un córner, i més tard Bermejo amb una acció personal, tot i que abans ja havia avisat amb un xut al travesser.

ELS VESTIDORS

La idea del Prat era aturar el temps al màxim, però el meu equip ha treballat molt bé
David Gallego
entrenador de l'espanyol b
És una derrota injusta i dura, ja que en la primera meitat l'equip ha estat espectacular
Pedro Dólera
entrenador del prat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)