2a divisió A

futbol

2a divisió a

L'Europa s'aprofita d'un Júpiter indolent

Mala pinta. El Júpiter va tornar a encaixar un gol en els primers minuts i segueix encallat en el darrer lloc

JÚPITER 1 EUROPA 2

JÚPITER:Ivan, Roger (Eric Blasco, 55'), Julen (Óscar, 63'), Sergi Pérez, Dani Prieto, Rafa, Pau, Javi Santolalla (Àlex Prat, 55'), Adrián, Vives i Ángel.EUROPA:Aguilar, Joel, Cano, Alberto, Rubén, Uri (Denis, 86'), Varona, Dani Pujol, Gueri (Sergi Campoy, 70'), Abel Rita (Eric Reverter, 81') i Civil.GOLS:0-1 (2') Civil. 0-2 (20') Rafa, en pròpia porteria. 1-1 (74') Àlex Prat.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:als locals Javi Santolalla, Vives, Julen, Roger i Sergi Pérez, i als visitants Rubén, Uri i Abel Rita.

El derbi barceloní va deixar clarament un vencedor i un vençut, després que el triomf de l'Europa permeti als escapulats agafar una mica més d'aire i deixi el Júpiter enfonsat en el darrer lloc de la taula. Els de la Vila de Gràcia en van fer prou amb aprofitar la indolència defensiva dels locals i resistir en la segona meitat per sumar tres punts vitals.

Els dos primers minuts resumeixen a la perfecció la temporada del Júpiter fins ara. En el primer minut Civil ja va avisar amb un intent de vaselina sense èxit, i en el minut 2, el davanter gracienc va aprofitar una pilota morta en una falta lateral per obrir la llauna. El matx no podria haver començar millor per a l'Europa, que uns minuts després va tornar a disposar d'una clara oportunitat de Varona, que va fer una rematada desviada (11'). Però les desgràcies encara no havien acabat per als gris-i-grana, i en una falta d'entesa entre Murillo i el porter Ivan, el central es va introduir la pilota a la pròpia porteria.

Per la seva banda, el Júpiter seguia desaparegut en atac i només Vives va inquietar la porteria del debutant Aguilar, amb un xut que va bloquejar la defensa. En el segon temps, però, el partit, fins aleshores controlat pels escapulats, va fer un tomb amb l'entrada d'Àlex Prat. Els de la Verneda van passar aleshores a un 3-5-2, amb Vives, Prat i Pau Darbra per dins, i van aconseguir el control total de la possessió de la pilota; això va fer anar de bòlit el mig del camp escapulat. El problema és que el domini no es va convertir en un setge constant perquè en defensa l'Europa es va mostrar força segur i només Darbra va posar a prova Aguilar (65') abans del gol de falta directa d'Àlex Prat (73'). El 2-1, però, no va fer titubejar l'Europa, que va resistir sense gaires patiments.