2a divisió A

Juanpe: “Tots estem endollats, i els que no juguen tant, més”

2a divisió A. El central del Girona té bones vibracions, però assegura que s'han convertit en el “rival a batre” per a la resta de rivals

L'autor del gol que va decidir el Girona-Mallorca reconeix que la lliga ha entrat en una fase molt decisiva en què cal mantenir molt la concentració. “Els vuit punts de diferència que hem assolit són un molt bon coixí que hem de saber gestionar.” Juanpe veu complicat que el Girona s'escapi de la resta de perseguidors com ho ha fet el Llevant. “Tant de bo, però ho veig impossible. Els de darrere fallaran poc. I nosaltres ens hem convertit en el rival a batre perquè som l'únic equip a l'abast per als que volen pujar directament.”

El canari, autor de dos gols en la lliga, va resoldre una acció d'estratègia en el tram final quan el 0-0 semblava inevitable. “En partits tan tancats com el del Mallorca, els petits detalls són fonamentals. I l'estratègia en desencalla molts. Vaig maleir que el porter em tragués la primera rematada i no pensava que hi hauria una altra oportunitat a pilota aturada”, va admetre.

Juanpe va destacar la concentració absoluta que hi ha al vestidor: “Tots estem molt endollats, i els que no juguen encara ho estan més. És un dels secrets d'aquest equip, que surti qui surti ho fa bé i les baixes no es noten.” El canari va admetre que és molt feliç en la seva primera etapa a Montilivi i amb el rol que té a l'equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)