2a divisió FEF

Un trajecte molt perillós

2a divisió B. El Llagostera, en plaça de promoció de descens per primera vegada, ha estat a la segona meitat de la taula en 22 de les 26 jornades de lliga

L'empat al camp de l'Atlètic Balears de diumenge passat (0-0) va deixar el Llagostera setzè classificat amb 29 punts, ocupant la plaça de promoció de descens per primera vegada aquest curs. La situació del conjunt llagosterenc no és per estar tranquil, ja que les jornades van passant i l'equip continua sense poder sortir de la zona baixa de la taula, la tònica general dels gironins aquesta temporada. I és que el Llagostera ha estat instal·lat a la segona meitat de la classificació en 22 de les 26 jornades de lliga, en dues ocasions ocupant zona de descens (en les jornades 8 i 20) i actualment més lluny que mai dels llocs de promoció d'ascens (a 15 punts per sobre).

La trajectòria de l'equip dirigit per Oriol Alsina ha estat molt irregular des del començament del campionat, sempre mirant més cap avall que no pas cap amunt, com demostra la dada que diu que els blaugrana no han tingut mai més de quatre punts de marge respecte de la zona de descens.

Al Llagostera son conscients que han de revertir la situació el més aviat possible per no patir més del compte a final de temporada. El conjunt de la Costa Brava va fer ahir un nou entrenament al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell per continuar preparant el pròxim i vital partit de diumenge contra el Mallorca B (a les 12 h al Palamós-Costa Brava), un duel en el qual els llagosterencs tenen dipositada una màxima ambició, i més tenint en compte la golejada patida a la primera volta (4-0).

MALS MOMENTS

2
Jornades
en descens ha estat el Llagostera (J. 8 i 20), que ara té la promoció d'ascens més lluny que mai

LA MIRADA, AVALL

El Llagostera no ha tingut mai més de 4 punts de marge respecte del descens
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)