3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

Contra les adversitats

3a divisió. El Cerdanyola lluita per la permanència en un curs marcat per les desgràcies contínues amb constants baixes per motius laborals i un grapat de lesions fortuïtes

L'últim revés ha estat la lesió de llarga durada del davanter Mario Roque, per la qual l'equip estudiarà si incorpora un recanvi o no, però el Cerdanyola ja les ha vist de tots colors durant la temporada. El conjunt vallesà està immers en la lluita per la salvació amb la moral altíssima després del 2-3 al camp del Vilafranca, però amb la motxilla carregada de desgràcies. Les baixes per motius laborals i les lesions per traumatismes han atacat de ple els homes importants de la plantilla.

Els porters Coca i Óliver, els defenses Duran i Barriendos, el migcampista Molins i el davanter Mario Roque han centrat el cúmul de desgràcies que ha tingut el Cerdanyola aquesta temporada. “Estem en la situació que estem perquè hem fet coses malament, però n'hi ha d'altres que no es poden controlar i s'han girat en contra”, explica Toni Carrillo que, a més, registra aquest curs set resultats en contra amb dianes més enllà del minut 80.

Autocrítica

Però a banda d'aquestes desgràcies, Carrillo assumeix que el seu equip és 16è classificat a quatre punts del descens perquè no ha estat regular fins ara. “Quan defensivament hem estat forts, al davant no hem tingut l'encert que ens calia”, admet el tècnic, que diu que dirigeix “un bon grup” i que l'equip sempre ha tingut “bona actitud”: “Però hi ha hagut alguns moments de la temporada en els quals no hem estat bé.”

Per això, la victòria contra el Vilafranca (2-3), amb dos lesionats al camp i un gol d'un jugador juvenil en el temps afegit, ha donat moral al Cerdanyola per afrontar un tram de calendari complicat que continua amb el duel contra el líder, l'Olot: “En la segona part de la temporada tot s'iguala i espero que el partit contra el Vilafranca hagi estat un punt d'inflexió.”

LES REACCIONS

En alguns moments no hem estat bé, però hi ha hagut algunes coses que no es poden controlar i se'ns han girat en contra
Espero que el partit contra el Vilafranca hagi estat un punt d'inflexió en el nostre curs
Toni Carrillo
entrenador del cerdanyola
Baixa del porter Coca
Per motius laborals, el sentinella sabadellenc, home imprescindible a l'equip, no va poder començar la temporada.
Baixa de Barriendos
El central, peça clau en les dues últimes temporades per Carrillo, va acceptar una oferta laboral que li impedia compaginar-ho amb el futbol i no va arribar a començar el curs.
Baixa del porter Óliver
L'exjugador del Santfeliuenc va acceptar una oferta del Manresa, de primera catalana, que li assegurava un lloc de feina. Havia estat titular en 11 dels primers 14 partits abans de marxar.
Lesió de Víctor Duran
El jugador és un fix per a l'equip, però només ha pogut disputar un partit dels últims nou. Abans, havia disputat 14 de 17 xocs.
Lesió d'Oriol Molins
Amb un esquinç de turmell, el màxim golejador de l'equip (8 gols, juntament amb Elhadji) ja fa tres setmanes que no juga.
Lesió greu de Mario Roque
En una jugada fortuïta en un entrenament de la setmana passada, el davanter ha tornat a fer-se –és reincident– un trencament del lligament encreuat anterior i del menisc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)