3a divisió FEF

L'Ascó, un altre os a Vilatenim

Cap temor. Després de guanyar contra el Peralada i empatar contra l'Olot en els dos últims partits a casa, el Figueres, que enllaça tres empats, rep la difícil visita del tercer classificat (16.30 h)

El Figueres és l'únic dels cinc representants gironins que disputarà avui el partit de la jornada 27. El repte és d'altura, i és que els figuerencs rebran la visita del tercer classificat, l'Ascó (a les 16.30 h) de Santi Castillejo, un dels conjunts més en forma del campionat. Tot i així, el Figueres, onzè amb 32 punts, sortirà al camp sense complexos i confiant en la fortalesa de l'equip a Vilatenim, i és que el conjunt dirigit per Chicho Pèlach ha sumat vuit dels últims dotze punts possibles a casa, els quatre últims contra l'Olot (1-1) i el Peralada (2-1), els dos primers classificats. “Contra els equips de la part alta de la taula estem obtenint bons resultats, i amb l'Ascó esperem continuar en la mateixa línia, és un equip contra el qual ens ha anat bé en les últimes temporades a casa. És un conjunt potent, que et pot guanyar de moltes maneres i que té molts registres, perquè a més de joc tenen contraatac, estratègia, jugadors amb molta experiència...”, explica Chicho.

No es conformen

En línies generals, el Figueres últimament s'està mostrant com un equip bastant sòlid, com ho demostra la dada que diu que els blanc-i-blaus encara no han perdut en cap dels sis enfrontaments que han disputat de la segona volta (el Figueres jugarà el duel pendent de la jornada 22 contra la Jonquera dimecres vinent a les Forques, a les 20.30 h). Tot i així, el conjunt alt-empordanès vol tornar a sumar de tres en tres després d'enllaçar tres empats en les últimes tres jornades de lliga, l'últim al camp del Manlleu diumenge passat (0-0). “Els empats no et maten, però tampoc t'acaben d'alegrar. Nosaltres volem tornar a guanyar i continuar forts a casa”, conclou l'entrenador del Figueres, que tindrà les baixes dels lesionats Pedro del Campo i Quimo.

SOLIDESA

El Figueres encara no ha perdut en els sis partits que ha jugat de la segona volta (8 punts de 18)

VILATENIM, FORTÍ

8
punts
dels últims 12 a casa ha sumat el Figueres: triomfs contra Sant Andreu i Peralada, i empats contra Sabadell B i Olot

MÉS DESCANS

Els figuerencs jugaran dimecres vinent el partit ajornat al camp de la Jonquera (20.30 h)

LA PRÈVIA

Després dels últims tres empats volem tornar a guanyar i continuar forts a casa
Narcís, ‘Chicho', Pèlach
entrenador del figueres
Contra els equips de dalt estem obtenint bons resultats, i contra l'Ascó esperem seguir en la mateixa línia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)