2a divisió FEF

Un punt d'inflexió en la lluita per la permanència

2a divisió B. El Gavà, contra el líder, i l'Espanyol B, que visita un rival directe, podrien trencar la classificació i establir diferències amb el descens

El calendari va passant i la lluita per la permanència continua gairebé igual d'aferrissada que des de l'inici de la lliga. Quan falta un terç de la competició, dos dels equips que hi lluiten afronten duels clau. El Gavà i l'Espanyol B podrien eixamplar les distàncies amb la zona de descens i deixar els cinc equips de sota amb els deures per fer.

Els d'Óscar Mena (quinzens, 29 punts) visiten el líder (52 punts) al Miniestadi (19 h, Esport 3), en un repte majúscul. “És el millor equip de la categoria”, diu l'entrenador argentí, que ja sap el que és guanyar l'equip de Gerard López (1-0 amb gol de Boris, en la primera volta). El davanter barceloní, però, no s'ha pogut entrenar al mateix ritme que els seus companys i és dubte per al partit. “És un equip alegre i sense complexos”, diu Gerard sobre el seu rival. “Nosaltres, a la nostra. Hem preparat aquest partit com una final”, afirma el tècnic blaugrana, que aquesta setmana ha rebut un cop dur en forma d'una altra lesió, de Mujica (sis setmanes).

El repte de l'Espanyol és tan important com el del Gavà però amb la diferència que visita un rival directe. Els de Gallego (tretzens, 31 punts) s'enfronten a l'Atlètic Llevant (dinovè, 24 punts) amb la victòria entre cella i cella ja que el triomf els acostaria a l'objectiu de quedar-se en la categoria. “És molt difícil marcar-li i serà complex poder aconseguir la victòria”, diu el tècnic blanc-i-blau. D'altra banda, el Lleida (novè, 35 punts) rep la visita de l'Hèrcules (cinquè, 42 punts) en un duel de caixa o faixa per a les aspiracions dels blaus d'accedir a la promoció.

ESPANYOL B
Alineació:
Rubén, Sòria, Lluís, Antonio Cristian, Indias, Álex López, Borja Martínez, Christopher, Rufo, Rivas i Bermejo
Baixes:
Andrés (sanció), Guillermo (lesió), Navarro, Melendo i Marc Roca (primer equip)
BARÇA B
Alineació:
Suárez, Palencia, Marlon, Borja López, Moi Delgado; Sarsanedas, Xemi, Aleñà; Alfaro, Perea i Cardona
Baixes:
Mujica, Tarín, Martínez i Varo (lesió) i Fali (sanció)
GAVÀ
Alineació:
Craviotto; Joel, Mario Gómez, Mas, Franquesa; Camps, Pla, Reche, Kyeremeh; Sascha i Boris Garrós
Baixes:
Cap
LLEIDA
Alineació:
Mateo; Tobella, Mikel Fernández, Noel, Andriu, Quintillà, Miki Muñoz, Albisua, Casares, Javi López i Nierga
Baixes:
Campos, Rubio, Cristian Gómez (sanció), Mia Guasch (lesió)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)