Girona

El Girona no falla a Miranda i fa un pas més cap a primera (0-2)

2a divisió A. L'equip de Machín sentencia amb dos gols en el tram final, un de Sandaza (83') i l'altre de Longo, de penal (86')

El Girona ha sumat els tres punts d'Anduva en una gran segona part que ha tingut la seva recompensa en el tram final amb dos gols que acosten una mica més l'equip de Pablo Machín a l'objectiu de l'ascens (0-2). Fran Sandaza ha obert el marcador amb una gran rematada amb l'esquerra en una acció que ha iniciat Pere Pons i ha continuat Borja García (83'). Sense temps per a la reacció, el Girona ha clavat l'estocada al seu rival tres minuts després en una gran acció individual de Pere Pons que ha acabat frenat a dins l'àrea amb penal. Longo no ha perdonat des dels onze metres (0-2, 86').

La primera part ha estat d'un gran equilibri de forces i poques ocasions. Després del descans, el Girona ha fet un pas endavant i els canvis li han permès desequilibrar el partit en el tram final, per bé que els gironins ja feia estona que amenaçaven la porteria local.