Girona

Javier de los Mozos

“Ens han fet cansar molt”

Javier Álvarez de los Mozos, tècnic del Mirandés, va maleir la derrota sobretot pel moment en què es va produir. “Hem superat el minut 80 empatats i amb possibilitats de tot, però no hem sabut mantenir el zero. No m'esperava un final així.” El tècnic del Mirandés, però, va reconèixer que el Girona els havia exigit molt durant tot el partit. “És un rival que t'obliga a córrer tota l'estona. Ens han fet cansar molt i hem aguantat fins que hem pogut. Estic content de l'esforç dels jugadors perquè ho han donat tot.”

De los Mozos va assegurar que li agradaria veure el Girona el curs vinent a primera divisió: “És un equip que fa anys que ho intenta i que sempre està a dalt. I me n'alegraria especialment per Machín, que està fent un gran treball.” També va assegurar que l'equip gironí està en una gran línia: “Ens han deixat generar poc i han imprès un ritme molt alt al partit i molt complicat d'aguantar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)