2a divisió FEF

Dos mons molt diferents

2a divisió B. El Barça B és molt superior i es consolida al capdavant de la classificació golejant un Gavà tou i erràtic que es torna a complicar la vida

barça b 4 gavà 0

BARÇA B:Suárez; Palencia, Marlon, Borja, Moi Delgado; Sarsanedas (Carbonell, 62'), Aleñá (Xemi, 74'), Gumbau; Dani Romera (Nili, 78'), Marc Cardona i Perea.GAVÀ:Craviotto; Mario (Sascha, 46'), Carles Mas, Jordi César; Joel, Reche (Kyeremeh, 62'), Niko Kata, Pla, Franquesa; Héctor Camps (Guillemo Bárcena, 76') i Boris.GOLS:1-0 (15') Perea. 2-0 (25') Marc Cardona. 3-0 (65') Dani Romera. 4-0 (79') Perea.ÀRBITRE:Pinto Herrera.T.G.:al local Marlon i al visitant Sascha.PÚBLIC:1.406 espectadors.

El Barça B i el Gavà competeixen a la mateixa categoria però viuen en dos universos diferents. Un equip representa la qualitat i l'altre, la combativitat. Uns neden entre l'abundància i els altres han d'esprémer al màxim els recursos que tenen. Al Miniestadi s'han acostumat a viure instal·lats a les altures, amb l'equip líder. A la Bòbila, en canvi, el patiment és el pa de cada dia. La segona B és atractiva perquè de tant en tant hi ha sorpreses. Però no va ser el cas del partit d'ahir. La lògica va imposar-se i el Barça B va golejar el Gavà de manera merescuda, ja que va protagonitzar un monòleg incontestable. El filial blaugrana, amb tot, s'aferma en el lideratge, mentre que els del Baix Llobregat es tornen a complicar la vida. Haurà de saber sofrir molt per mantenir la categoria.

Per mirar de poblar les dues àrees –sobretot la rereguarda– Óscar Mena va apostar per jugar amb tres homes al darrere i dos carrilers. Una idea que, en el pla teòric podia ser bona, però que no va funcionar. El Gavà va ser un equip molt previsible i erràtic i aquesta combinació, si s'uneix a la qualitat del Barça B és terreny adobat per al que va passar: els de casa van agafar la batuta del partit i, amb tots els instruments ben afinats, van oferir un recital. Ja en el minut 14, els de Gerard López van obrir la llauna, quan Perea, en una acció finíssima, va retallar dos jugadors i va etzibar un xut col·locat que va sorprendre el porter. Tot just després, el Gavà va respondre amb una rematada de Pla, però va ser un miratge, perquè el control del Barça B va continuar. Així, deu minuts després, Marc Cardona va aprofitar una pèrdua de pilota clamorosa de Carles Mas per recollir la pilota i batre Craviotto amb una bona rematada.

Amb el 2-0 i els visitants desdibuixats, Óscar Mena va tornar a apostar per l'habitual 4-4-2 després de la represa. El Gavà era més reconeixible, però davant la qualitat del Barça B, no hi va poder fer res. Així, en el segon temps van caure un parell de gols més. I encara gràcies, perquè els locals van generar moltíssim perill. El 3-0 va ser obra de Romera (65'), que va recuperar la pilota, va plantar-se dins l'àrea i no va perdonar. La cirereta la posaria un Perea ahir brillant quan faltaven deu minuts per al final. El manxec va caçar un refús i va afusellar Craviotto.

Bárcena, el primer cubà a segona B

Óscar Mena va fer debutar ahir el lateral esquerre cubà Guillermo Bárcena, que va arribar aquest hivern amb els inversors mexicans que s'han encarregat de l'estructura econòmica i esportiva del club i que volien promocionar el jugador. El futbolista nascut a l'Havana fa 23 anys, que abans del partit d'ahir mai no havia jugat més amunt de tercera catalana, va entrar en el minut 76 en substitució d'Héctor Camps i va convertir-se en el primer cubà que juga a segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)