Tercera divisió

El Manlleu, molt eficient, obté un punt a la Pobla

Ocasions locals. El filial del Nàstic va disposar d'arribades més clares

la pobla maf. 1 manlleu 1

LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Pol, Roger, Ruxi, Dani Hernàndez, Adrián (Avi, 69'), Rayco, Facu (Rodri, 63'), Iván Vidal, Gil i Brugui.MANLLEU:Aroca, Ot, Mate, Canal, Iván Fernández, Aumatell (Trulls, 81'), Seuma, Manel Sala, Martí, Manu i Fredy.GOLS:0-1 (39') Manel Sala. 1-1 (41') Iván Vidal.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:al local Rayco; i als visitants Mate, Iván Fernández, Seuma i Fredy.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.COMENTARI:El Manlleu va esgarrapar un punt en la seva visita al camp de la Pobla. El filial del Nàstic va començar molt fort i va disposar de dues ocasions claríssimes per obrir la llauna, però Iván Vidal, primer, i Gil, després, van topar amb el travesser i el pal, respectivament. Manel Sala, en canvi, sí que va tenir l'encert de cara en un xut de falta directa amb què va avançar el Manlleu (39'). L'alegria, però, va durar poc, ja que dos minuts després Iván Vidal, va fer l'1-1, que ja no es mouria en la segona part.