Territorial

Samu salva un punt

1a catalana. El Girona B empata (1-1) al camp de l'Andorra, el tercer classificat, gràcies a un gol a les acaballes del partit (87')

andorra 1 girona b 1

ANDORRA:Ferran, Cisteró, Àlex, Sergio Moreno, Pujol, Ferré, Ludo (Moñino, 56'), Font (Emili, 67'), Roger (Aguilar, 63'), Sebas (Betriu, 73') i Pedrós.GIRONA B:Marcel, Genís, Gallardo, Raúl, Moha, Zou, Hervías (Enrique, 83'), Bech (Ronald, 63'), Damià (Óscar, 73'), Isma (Pime, 63') i Samu.GOLS:1-0 (53') Ludo. 1-1 (87') Samu.ÀRBITRE:Hernández Ortiz.T.G.:als locals Moreno, Pujol, Ferré, Pedrós i Emili; i al visitant Raúl.

El Girona B no va poder aprofitar el partit pendent de la dinovena jornada per trencar la mala ratxa i encadena ja onze jornades sense guanyar. Ahir, però, els gironins van aconseguir sumar un punt que va deixar molt bona sensació. Primer perquè era al camp del tercer classificat, l'Andorra, i després perquè va arribar gràcies a un gol de Samu en el 87' aprofitant una pilota morta després d'una aturada de Ferran Pol.

El gol de l'empat va ser un premi merescudíssim per al Girona B, que havia tingut més i millors ocasions. En la primera part Genís, de falta, va enviar la pilota al pal en l'única ocasió que hi va haver, però va ser l'Andorra qui es va avançar en la represa amb un gol de Ludo després d'una bona jugada de Roger. Va ser una acció aïllada, perquè el filial gironí va dominar i va tenir els andorrans a les cordes fins que Samu va empatar. Fins i tot, en els últims segons va tenir ocasions per guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)