Girona

Futbol

Segona divisió A

Ningú no afluixa

Els de dalt, entonats. El Tenerife va remuntar un 1-0 al camp del Mallorca (1-4) i el Getafe va guanyar en el 89'

El Girona ha estat el segon equip de la categoria a superar la barrera dels 50 punts, però ahir va constatar que si vol una de les dues places d'ascens directe, la desacceleració està prohibida perquè els de darrere no estan disposats a fer concessions. Dos dels perseguidors més immediats, el Tenerife i el Getafe –els madrilenys, a més, són el proper rival– no van fallar i també van sumar els tres punts. Els canaris, després d'una reacció descomunal al camp del Mallorca, on van arribar al descans perdent 1-0 però van acabar guanyant 1-4. I els madrilenys, després que la fortuna s'aliés amb ells en els darrers minuts –un gol en pròpia porteria va condemnar el Rayo Vallecano en el minut 89, 1-0–, com ja li havia passat en l'últim partit a casa contra el Cadis (victòria de penal en l'afegit). Els de Bordalás arribaran encara vius a Montilivi (a 9 punts del segon), però el Girona té l'oportunitat de descartar-los per a l'ascens directe: el triomf dels de Machín deixaria els madrilenys dotze punts per sota (serien tretze amb el goal average després del 0-2 de la primera volta al Coliseum) i pràcticament fora de la lluita per les dues primeres posicions.

La distància es manté

Faci el que faci avui el Cadis (juga aquest migdia a Sòria), el Girona tancarà la 27a jornada amb vuit punts sobre el tercer classificat, que ara és el Tenerife i que seran els gaditans si s'imposen al Numància a Los Pajaritos. Dels integrants del trio de perseguidors empatats a punts, només l'Oviedo es va deixar punts, tot i que va puntuar divendres al camp del Reus (1-1). D'altra banda, i en espera del que faci el Llevant a Sevilla, el Girona s'ha situat a sis punts del líder.

LES DISTÀNCIES

Faci el que faci avui el Cadis, el Girona mantindrà els vuit punts sobre el 3r, que ara és el Tenerife

EL PARTIT QUE VE

Dissabte, en un duel d'altura, el Girona podria deixar el Getafe (4t) a 12 punts i fora de combat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)