2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Triomf amb el cap i amb el cor

2a divisió B. Un gol psicològic del capità Dani Fernández (44') permet que l'Hospitalet s'imposi a l'Atlètic Saguntí i surti del perill

l'hospitalet 1 atL. saguntí 0

L'HOSPITALET:Dani Mallo, Dani Fernández, Juste, Selvas, Savall (Benji, 40'), Castells (Higón, 51'), Samu, Galán, Teo Tirado (Rubén, 90'), Salinas i Edipo.ATLÈTIC SAGUNTÍ:Lluna, Isaac, Rafa. Marc Trilles, Óscar López (Marín, 69'), Loren, Javi Boix, Pablo Vidal (Néstor, 57'), Carlos Esteve, Lois, Kike Ferreres (Fran Gámez, 57').GOLS:1-0 (44') Dani Fernández.ÀRBITRE:Herrero Arenas.T.G.:als locals Edipo, Galán, Juste, Savall i Benji; i als visitants Lois i Marc Trilles.PÚBLIC:uns 400 espectadors.

L'Hospi començarà el mes de març fora de la zona de descens gràcies a una victòria suada i treballada contra un Atlètic Saguntí que va plantar cara tot i l'imminent partit de tornada de la semifinal de la copa Federació. En un duel descoordinat i trencat des de gairebé l'inici, l'Hospi va prémer l'accelerador i per mitjà de Galán (6') i de Salinas (7') va mirar de batre el porter visitant Lluna. Els valencians van reaccionar i van sovintejar l'àrea riberenca, sense causar gaires accions de perill més enllà dels intents de Carlos Esteve. Abans del descans, però, l'Hospi va desnivellar el partit a favor seu després que Dani Fernández, amb el cap, connectés una centrada mil·limètrica d'Edipo (44'): gol psicològic just abans del descans.

Després de la represa, el partit va mantenir la tònica, amb tots dos equips buscant la porteria contrària. Els saguntins van quedar-s'hi a prop en una doble ocasió de Marc Trilles i de Néstor (56'), però el riberenc Galán, debutant ahir, va estavellar una rematada al pal poc després (64'). En el tram final, els riberencs van optar per assegurar el marcador favorable sense renunciar a sentenciar al contraatac; Higón va estar a punt de fer el segon en una rematada massa creuada, per bé que el visitant Fran Gámez també hauria pogut aconseguir l'empat si no hagués estat per la intervenció de Mallo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)