2a divisió FEF

Oriol Alsina

“És incomprensible haver perdut”

Amb cara d'incredulitat i sense trobar explicacions a la derrota que acabava d'encaixar el seu equip, Oriol Alsina va atendre els mitjans de comunicació a la sala de premsa de l'estadi Palamós-Costa Brava: “És incomprensible haver perdut aquest partit. Hem afrontat el matx amb sis baixes, seguim competint però fallem un penal, ens fan dos contraatacs i el rival s'emporta el partit”, comentava el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, que afegia: “Les ocasions les hem generat nosaltres, la possessió també, sobretot en la segona part. Hem atacat millor el seu sistema amb tres centrals i dos carrilers amb l'entrada d'Albarrán, però no l'hem ficat a dins, que és el que compta.”

Alsina va admetre que el vestidor estava molt tocat després de la dolorosa derrota però que l'únic camí per sortir de la situació actual és el treball i puntuar de la manera que sigui: “Queden onze finals, sis a casa i cinc a fora. Jugar a futbol, ara, és el menys important. Necessitem punts, cada partit serà vital per a nosaltres”, sentenciava el tècnic d'Arenys de Mar.

BONA SEGONA PART

“Hem atacat millor el sistema de tres centrals, amb l'entrada d'Albarrán”

COM SIGUI

“Queden onze finals. Jugar bé és el menys important. Volem punts”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)