2a divisió FEF

Al Llagostera no li'n pon cap

Incredulitat. Els gironins llencen a la brossa la primera part, fallen un penal quan millor jugaven i encaixen un gol en una de les poques ocasions del rival

llagostera 0 mallorca b 1

LLAGOSTERA:Moragón, Masó (Pablo Sánchez, 77'), Diego, Samu, Fuster, Vivi, Nando Quesada (Albarrán, 45'), Marc Martínez, Rubén Martínez, Manu Gavilán (Rafa Jordà, 71') i Manel Martínez.MALLORCA B:Valens, Juanjo, Raúl, One, Pol (Juan Sastre, 62'), Antoine, Serrano, Borja (Ángel, 61'), Cortés, Cedric (Pablo, 80') i Caye.GOLS:0-1 (76') Caye.ÀRBITRE:Pérez Peraza.T.G.:als locals Marc Martínez (41'), Manel Martínez (46'), Albarrán (55') i Masó (64'); als visitants Cedric (33') i Juanjo (57').T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 300 espectadors a l'Estadi Palamós-Costa Brava.

Amb decepció i en depressió. Així van quedar la plantilla del Llagostera i tota l'afició després de perdre per la mínima contra el Mallorca B (0-1). El conjunt dirigit per Oriol Alsina no va trobar la fórmula per fer mal al filial mallorquí en la primera part, però, quan en la segona semblava que superarien el contrincant, una errada de Marc Martínez des dels onze metres va deixar tocats els gironins. Immersos en una dinàmica nefasta, un contraatac del Mallorca B el va executar Caye a la perfecció per fer el 0-1, que seria definitiu. La capacitat de reacció dels blaugrana després de la diana visitant va ser nul·la, fet que evidencia la falta de confiança d'un equip que haurà de canviar molt si vol salvar la categoria. De moment, la part baixa de la taula es comprimeix més, però els llagosterencs segueixen en plaça de promoció de permanència, a només dos punts del penúltim.

En els primers minuts del matx els porters van ser espectadors de luxe de cada una de les accions. Els dos equips es disputaven la possessió de la pilota, però sense cap mena de profunditat per fer mal a la porteria rival. El conjunt balear va sortir al camp amb tres centrals i dos carrilers, fet que va embossar l'atac llagosterenc, sense idees. La pressió constant de Manel Martínez i de Manu Gavilán era, però, un dels aspectes destacats per desgastar la defensa del Mallorca B i mirar de generar espais per als menuts Rubén Martínez i Nando Quesada, dimonis amb la pilota als peus. El control defensiu era total i el toc constant, dels dos equips, feia preveure un partit pla en què, novament, els petits detalls farien decantar la balança.

A través d'alguna pèrdua del conjunt dirigit per Oriol Alsina, el Mallorca B intentava trenar algun contraatac, amb el veloç Cedric com a protagonista. El bon fer defensiu, però, va impedir que els mallorquins creessin perill i fessin treballar Moragón. Cap dels dos equips va xutar a porteria en la primera mitja hora, tot i que Rubén Martínez ho va intentar en el 35'. Una passada aèria de Vivi per a Manel va acabar a les botes de Rubén després d'un control llarg del davanter. L'esfèrica es va perdre al costat de la porteria, en la millor aproximació dels gironins –no pas ocasió–, que abans del descans ho tornarien a intentar amb una rematada acrobàtica de Gavilán després d'un refús defensiu (44').

Ni de penal

La sortida del Llagostera en els primers minuts de la segona meitat va ser més intensa i profunda. I és que només s'havien disputat tres minuts quan Gavilán va fer el primer xut a porteria. L'andalús va aprofitar un refús després d'una centrada d'Albarrán i va enviar la pilota, que va tocar a la cuixa d'One, al pal (48').

Quan millor estava jugant el Llagostera, Jaume Pol va tocar innocentment la pilota amb les mans després d'una centrada de Gavilán, però Marc Martínez va agafar la responsabilitat i va enviar la pilota als núvols (57'); un cop dur de pair, ja que l'errada va tornar a rebaixar la intensitat dels d'Alsina, incrèduls davant la seva falta de sort.

Les aproximacions van tornar a desaparèixer, però en dos minuts el Mallorca B va decantar la balança al favor seu. Primer, Cedric gairebé aprofita un contraatac que Moragón va aturar molt bé (75') i, després, en una passada a l'espai, Caye va definir molt bé amb la punta de la bota, lluny de l'abast del porter llagosterenc (76').

La depressió i el silenci sepulcral van ser totals després del gol balear. Només dues rematades de Rafa Jordà després d'una falta lateral i un corner van fer treballar Valens.

MÉS CONTRATEMPS

Colorado no es va recuperar a temps i Chica va ser baixa durant el mateix escalfament previ

SETZENA POSICIÓ

La part baixa es comprimeix més, però el Llagostera es manté en plaça de promoció

Quatre canvis en l'onze i Chica baixa d'última hora

Oriol Alsina va introduir tres canvis en l'onze inicial respecte al que va sortir a competir a Son Malferit contra l'Atlètic Balears. Valentín, sancionat per acumulació de targetes, va deixar el lloc a Manu Gavilán. L'entrada de l'exjugador de l'Eldenc va fer que Raúl Fuster se situés a la demarcació del lateral esquerre. També per obligació, Pitu Comadevall, amb una microruptura al soli, va deixar el seu lloc a Nando Quesada, que va ocupar l'extrem esquerre –els dos pivots van ser Vivi, recuperat del cop al quàdriceps, i Marc Martínez, de nou consolidat en l'onze–. El tercer canvi va ser l'entrada de Rubén Martínez a l'extrem dret per substituir Carlos Albarrán. Aquest va ser l'únic canvi no obligat del tècnic d'Arenys de Mar, que, com era d'esperar jugant a casa, va alinear un onze molt més ofensiu que l'últim a domicili. A última hora, ja que fins i tot va arribar a fer l'escalfament amb la resta de companys, Javi Chica va caure de l'onze i de la llista per Jordi Masó, que el va substituir al lateral dret. Els jugadors del Llagostera B Maynau i Maimí van entrar a la convocatòria per primera vegada aquest curs.