3a divisió FEF

Un miracle per al Vilafranca

Kilian, salvador. La Munta falla un penal i genera més futbol, però no té fruit

MUNTANYESA 0 VILAFRANCA 2

MUNTANYESA:Tato Burgada; Santos, Edu Domingo, Alberto, Payán (Joel, 85'), Rubén Giménez (Vega, 85'), Pau López, Escabrós, Dani Sánchez, Pedro Garcia i Joshua (Diego, 73').VILAFRANCA:Kilian, Guzmán (Triguero, 78'), Fontanils, Castillo, Medina, Boira, Oribe, Josu (Guti, 85'), Munta, Aday (Russo, 86') i Via.GOLS:0-1 (81') Santos, en pròpia porteria. 0-2 (92') Triguero.ÀRBITRE:Muñoz Baquero.T.G.:als locals Santos, Payán, Joshua, Escabrós i Pedro; al visitant Oribe.

El Vilafranca va tornar al camí de la victòria tres jornades després de l'última. El conjunt d'Iván Moreno va haver de batallar durant tot el duel per guanyar-lo en el tram final en què es va beneficiar d'un gol de Santos en pròpia porteria i de la sentència de Triguero en el temps afegit. La Muntanyesa, en canvi, continua en caiguda lliure i ja està immersa en la lluita per la salvació.

El porter Kilian, titular per l'absència de Miguel Ramos, va ser el gran protagonista del duel, ja que va salvar un xut des del mig del camp en el tram inicial i un penal a Uri Escabrós, tot seguit. Al Vilafranca li va costar generar perill durant tot el partit i només va inquietar –ja en el segon temps– amb un tir lliure directe d'Oribe. Kilian va tornar a intervenir en un servei de Diego que també va picar al travesser. I ja en el tram final, un refús cap a la pròpia porteria de Santos va encarrilar un partit que Triguero, amb mestria i al contraatac, va culminar amb el 0-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)